Lazere bosuna para vermeyin benim bosa gtti paraLazer epilasyona annem izin vermiyor . Epilasyonum bozuldu onunlada altları tam alamazdım zaten . Tıraş makinesi kullanırdım . Bozulunca ikisi ağda deneyim dedim çekemedim eldivenle aldım ama yavaş almışım hep batık oldu bir sürü ben başka ne yöntemi kullanacamşu karınca yumurtası yağı tıraştan sonra sürülür mü kökten almak gerekiyor sanırım dermarollerla üstünden geçsem olur mu . Çözüm bulamıyorum para biriktirip epilasyon alıcam bide lazer atışlısını ama kaç ay sonra kim bilir o yüzden şu an bana ne tavsiye edebilirsiniz
Canım çok tatlı olduğu için sanırımAğdayı neden çekemediniz. Özel bölgelerdeki tüyler için ağda en güzel temizleyeni bence. Yaptıkça alışıyor insan. Traş bıçağı tüy dökücü vesaire gibi teknikler kıl köklerini kalınlaştırıyor.
ılık ağda değil de çamsakızının yeşil paketinden deneseniz. hiç ısıtmadan oda sıcaklığında kaşıkla içinden alıp çok sıcak olmayan bir ortamda ağda yapmayı denerseniz daha iyi sonuç verir sert olduğu için. ben öyle yapıyorum.Canım çok tatlı olduğu için sanırımağdanın kağıdı elimde kaldı yapışkanı orda
Soğuk ağda mı oluyor o daha çok acıtmıyor muılık ağda değil de çamsakızının yeşil paketinden deneseniz. hiç ısıtmadan oda sıcaklığında kaşıkla içinden alıp çok sıcak olmayan bir ortamda ağda yapmayı denerseniz daha iyi sonuç verir sert olduğu için. ben öyle yapıyorum.
Evet çoğunluk böyle söylüyor darısı banayıllarca jilet yaptım kıl köklerinden 3 er tane çıkmıştı. lazer epilasyon cok ıyı geldi. yani kollarımda bacaklarımda istedıgım verımı alamadım ama genital de cok ıyı sonuç aldım. cok cok azalıyor bitmiyor ama yüzde 80 azaldı benımkı
Evet çoğunluk böyle söylüyor darısı bana
uyuşturup gidin çok acıyorEvet çoğunluk böyle söylüyor darısı bana
Hangisini kullandınızyıllarca jilet yaptım kıl köklerinden 3 er tane çıkmıştı. lazer epilasyon cok ıyı geldi. yani kollarımda bacaklarımda istedıgım verımı alamadım ama genital de cok ıyı sonuç aldım. cok cok azalıyor bitmiyor ama yüzde 80 azaldı benımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?