Özel bölgedeki tüylere çözüm bulamıyorum

Savsancik

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
390
273
23
26
Lazer epilasyona annem izin vermiyor . Epilasyonum bozuldu onunlada altları tam alamazdım zaten . Tıraş makinesi kullanırdım . Bozulunca ikisi ağda deneyim dedim çekemedim eldivenle aldım ama yavaş almışım hep batık oldu bir sürü ben başka ne yöntemi kullanacam şu karınca yumurtası yağı tıraştan sonra sürülür mü kökten almak gerekiyor sanırım dermarollerla üstünden geçsem olur mu . Çözüm bulamıyorum para biriktirip epilasyon alıcam bide lazer atışlısını ama kaç ay sonra kim bilir o yüzden şu an bana ne tavsiye edebilirsiniz

Ağdayı neden çekemediniz. Özel bölgelerdeki tüyler için ağda en güzel temizleyeni bence. Yaptıkça alışıyor insan. Traş bıçağı tüy dökücü vesaire gibi teknikler kıl köklerini kalınlaştırıyor.

Lazere bosuna para vermeyin benim bosa gtti para agdaya döndüm gayette rahat bence. Alt kisma ince tabaka surmelisiniz zamanla alisirsiniz ama agda en iyisi

İlk defa lazerden memnun olmayan bir yorum duyuyorum . Annemde çocuğun olmaz gibi söylentiler yüzünden izin vermiyor . Ağda batık yapıyor mu

Canım çok tatlı olduğu için sanırım ağdanın kağıdı elimde kaldı yapışkanı orda

Canım çok tatlı olduğu için sanırım ağdanın kağıdı elimde kaldı yapışkanı orda
ılık ağda değil de çamsakızının yeşil paketinden deneseniz. hiç ısıtmadan oda sıcaklığında kaşıkla içinden alıp çok sıcak olmayan bir ortamda ağda yapmayı denerseniz daha iyi sonuç verir sert olduğu için. ben öyle yapıyorum.

Soğuk ağda mı oluyor o daha çok acıtmıyor mu

yani ben artık çok alıştığım için acıtmıyor ama senin için bilemiyorum. onlar için aslında hafifçe ısıtın diyor içinden almak için ama ben ısıtınca yapmak çok zor olduğu için bir süre oda sıcaklığında bırakıp içinden büyük bir kaşıkla alıyorum bir kaşık. kıvamı katı oluyor çok yapış yapış olmuyor. o şekilde elimle şekil verip yayarak yapıyorum. çok iyi sonuç alıyorum o şekilde. ama şimdi yeni nesil ağdalar var makinalı falan. pul pul içine atıyorsun ağdayı eritiyorsun. sonra bir çubukla sürüyorsun hemen vücudunda katılaşıyor. bir kaç arkadaşım da onlardan çok memnun.

yıllarca jilet yaptım kıl köklerinden 3 er tane çıkmıştı. lazer epilasyon cok ıyı geldi. yani kollarımda bacaklarımda istedıgım verımı alamadım ama genital de cok ıyı sonuç aldım. cok cok azalıyor bitmiyor ama yüzde 80 azaldı benımkı

Evet çoğunluk böyle söylüyor darısı bana

Hangisini kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…