• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel bölgedeki kıllar için çözüm arıyorum lütfen yardım!

papatya501

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
6
0
6
34
İstanbul
16 yaşındayım 4 yıla yakındır özel bölgeyi ağda yapmaktan korktuğum için tüy dökücü kremle alıyordum.artık o kadar kötü bi hal aldı ki çamaşırın dışına kadar taştı :43::43: en sonunda üst kısma ılık ağda uyguladım.bu sefer kıllar içeri doğru uzamaya başladı.tekrar kremle almaya başladım ama bu sefer bi kılın çıkacağı yerden 4-5 kıl çıkıyo iri iri.cımbızla bi tanesini bile almak çok zor kuaföre gitmeye de utanıyorum ne yapmalıyım?

kuaföre yaptır bence . onlar işin inceliklerini bildiği için daha iyi yapıyorlar .. ben yaptıra yaptıra öğrendim artık evde yapıyorum . ısıtıcı kartuşlardan aldım üst tarafı ve bacaklarımı onla alıyorum . diğer bölgelerime lazer yaptırdım ama oraya cesaret edemedim birde bikini bölgesine ağda yapıyorum . alt tarafınıda çam sakızı el ağdasıyla alıyorum . on dakikamı alıyor . düzenli yaptığım için çok uzamadan aldığım için canım yanmıyor . ilk aldığında acıyabilir ama sonra alışırsın . 20 günde bir alırsan hiç acı macı olmaz zaten çok uzamadığı için . bence ağdaya geç . jiletle falan uğraşma ..

hiçbi yerimde jilet kullanmadım ama kuaföre gitmeye utanıyorum giden arkadaşlarım var üst kısmı tek seferde çekiyolarmış ben minik minik kestiğim ağda bezleriyle bile zor çekiyorum kuaföre gitsem tek seferde çekerlerse ölürüm heralde acıdan

Ben Bioder Epiten Vücut için ağda bantlarını kullanıyorum. hem diğerlerine nazaran daha az acımasını sağlıyor. Arrıca sürekli kullanımda tüylerin köklerini etkisiz hale getirerek tüylerin azalmasını da sağlıyor.

Back