• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel bölge ve göbek bölgesnde

feleese

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
4
0
6
Bolu
salı günü lazer epilasyona başlıcm.. genital bölge ve göbek bölgesnde olcak ama cok korkuyorm ve endişelym:s daha öncesnde yaptıran hatta hala yaptrmaya devam eden arkdslar varsa dlşüncelerni paylaşablrler mi? memnunlar mı.. bide uygulama esnasnda onu da acı veriyo diyolar doğru mu ya :50:

canım açıkçası göbek yaptırmadığım için ona birşey diyemem. ama genital için hiç korkma derim benimki ağrı eşiğim çok düşüktür sadece alt kısımlarda hafif bir sızı hissettim o kadar

Önemli olan hangi makinede epilasyon yaptıracağın. bir gerçek lazer epilasyon makinaları var bir de sadece ütüleme yapan insanlara da acısız lazer diye tanıtılan makinalar var. ben 4 seans yaptırdım genitale %80i bitti bir ya da iki seans daha gideceğim. acımıyor dersem yalan olur , acıyor ama en fazla 10 dk sürüyor. ve dediğim gibi doğru yere gidiyorsan bir seansta bile azalma olacağı için acı giderek azalacak. ben iyi ki yaptırmışım diyorum müthiş bir rahatlık çünkü.

acı olur ama değer cok buyuk rahatlık ben de yaptırdım ve suan 3-5 tuy dışında hiç bırşey yok tertemız.otuylerde ıncecık görünmüyor bile ben yaklaşık 8-9 seans gittım.göbek bölgesınde benımde tuylerım var ama oraya yaptırmaya cesaret edemedim acısından degılde sonuç alamam dıye yaptırmadım.kımısı hamıleleık sonrası dökülür dıyor dokunma dıyor bılmıyorum belkıde doğrudur öyle beklıyorum:1:

lazerin markasına bağlı
eğer cok acı olursa emla diye bir krem var. onu kullanabilirsin lazerde bi yarım saat önce filan

Back