Özel bir gün için romantik film tavsiyeleriniz neler?

DestinaOzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
131
0
96
Eskişehir
-kasımda aşk başkadır
-50 ilk öpücük
-aşk heryerde
-sil baştan
-not seni seviyorum
-benimle evlenir misin?
-söz ve müzik
-not defteri

Son düzenleme:
klasik ama kasımda aşk başkadır opuyorumnanaktan o filmi izlerken aşkımız ve hormonlarımız depreşiyor eşimle :kedi:

17 ekim cumartesi günü sevgilimle 2nci yılımızı dolduruyoruz. kutlamak için önce yemek ardından başbaşa güzel bi film izleriz diye düşündük. ama ne izleyeceğimize karar veremedik. lütfen 17 ekim için daha önce izlemediğimiz romantik yada romantik komedi bi film önerin. örnek olması için sevdiğimiz ve izlediğimiz bir kaç filmi yazacağım. bide film çok eski olmazsa sevinirim. şimdiden çooook teşekkür ederim......
-kasımda aşk başkadır
-50 ilk öpücük
-aşk heryerde
-sil baştan
-not seni seviyorum
-benimle evlenir misin?
-söz ve müzik
-not defteri

50 İLK ÖPÜCÜK ÇOK GÜZEL AĞLADIM SONUNDA CNM YAAA mafoldumben
NOT DEFTERİDE AĞLATTI BENİ :gitme:
KASIMDA AŞK BAŞKADIR BU DA ÇOK GÜZELL vereliniortak
NOT SENİ SEVİYORUMDA ÇOK HOŞ :asigim:

Canım izlenecek en güzek filimleri zaten izlemişsiniz romantik komedi aklıma gelen hitch- aşk doktoru tavsiye ederim. Sinemada seyretmiştim. Aklım onda kalmış dün bir daha izledim. birde keşke 30 olsamdı sanırım o da romantik komedi internetten bir araştır. Aklıma gelmişken bugünde onu izleyeyim bu aralar romantik komedilere sardım. Bak birde erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bir film vardı. Erkek arkadaşla izlenmsi gereken bir film bence. Farklı bakış açılarını çok doğru bir şekilde göstermiş. Üstelik sonrasında üzerine uzun uzun konuşulacak bir film. Bir birinizi daha iyi anlamanızı sağlar.

Canım izlenecek en güzek filimleri zaten izlemişsiniz romantik komedi aklıma gelen hitch- aşk doktoru tavsiye ederim. Sinemada seyretmiştim. Aklım onda kalmış dün bir daha izledim. birde keşke 30 olsamdı sanırım o da romantik komedi internetten bir araştır. Aklıma gelmişken bugünde onu izleyeyim bu aralar romantik komedilere sardım. Bak birde erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bir film vardı. Erkek arkadaşla izlenmsi gereken bir film bence. Farklı bakış açılarını çok doğru bir şekilde göstermiş. Üstelik sonrasında üzerine uzun uzun konuşulacak bir film. Bir birinizi daha iyi anlamanızı sağlar.

Katılıyorum;
Erkekler Ne Söyler, Kadınlar Ne Anlar...
Çok keyifli bir filmdi..İçinde romantizm de var, ayrılıkta, kavuşmakta...İzlerken Çok keyif almıştık biz.
Bir de eski olmasın dedin ama Melekler Şehri diyorum.Ama sevgilin onu izlemiş olabilir..

Aaaaa nasıl unuttummmm, Tabiki ISSIZ ADAM :lepi:
Sonunda eşimle beraber ağladık..İzlediğimiz zaman sevgiliydik daha..
Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum ya, müzikler felanda süperdi..Lütfen bunu izle pişman olmazsın delikafadulden

Aaaaa nasıl unuttummmm, Tabiki ISSIZ ADAM :lepi:
Sonunda eşimle beraber ağladık..İzlediğimiz zaman sevgiliydik daha..
Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum ya, müzikler felanda süperdi..Lütfen bunu izle pişman olmazsın delikafadulden

gerçekten ıssız adam çok güzeldi ama izledik malesef ya....

sevgiherseydir.jpg

15174_1.jpg

50-First-Dates-International-Poster-C10119093.jpeg

154a82c408c5df7.jpg

Tesadüf-Serendipity.jpg

Zr0zCJSfDD.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X