• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi özel bi biberon varmı alışıcağı bebegin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
meyve suyu falan sıkıp içsin diye rahat alışıcagı bi marka model varmı bildiğiniz dışarda falan iyi olurdu

canım.. meyve suyu ve su gibi şeyleri içirmen için nuby öneririm.. renkli çok şık tasarımları var. bebek kolay kavrayabilir.. ayrıca begendiğim en önemli özellik damla akıtmaması.. yani bebek agzına aldıgında emmediği sürece sıvı agzına akmıyor. ebeğin çekmesi lazım sıvıyı.. kızım eliyle sallarken ters cevirdiğinde attıgında vs.. hiç bir şekilde biryer ıslanmıyor.. leke olmuyor..

bebeğin biberona alışması için kolay akışı olan bir biberon almalısın ancak biberona alıştıktan sonra çektikçe gelene geçebilirsin çünkü zaten bibern sevmiyo bide ondan gelsin diye çekmez ağzına kendiliğinden aktıkça alışır heralde

bende hamileyken lazım olursa dr'browns almıştım gerek kalmadı mama filan vermedim sütüm yetti ama su yada meyve suyu içmiyodu wee alıştırma bardak/biberon aldım hani şu küçücük minnacık bişey onunla verdim öyle alıştı şimdi yine dr' brownsla devam ediyoruz

Back