Özel bebekleri buyuten Annelere bir sorum var

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
35
Benim 1 yaşında bir bebeğim var başını tutamıyor.yürüme oturma gibi fiziksel bir eylemi yok.sadece dünyaya bedel gulmesi ve arada anneye benzer bir seslenişi var.kizin sut emerken çok ısırıyor hem alt hem üst dişleri var ve fark ettim ki gazi olduğu zaman daha çok ısırıyor. ben yapma,cıs falan dediğimde bu sefer katılıp ağlıyor ve gaz çıkarıyor ne yapmalıyım.büyütürken siz ne gibi zorluklar çektiniz.sizde yaşadığınız sorunlarınızı paylaşın hem dertleşelim hem tecrübelerinizden yararlanalim

çok gecmis olsun allah sifasini versin kuzucugun ❤️ hareketsiz oldugu icin gazini cikaramadigindan sorun yasiyor olabilir mi
gaz masaji falan yapiyormusunuz arada

Geçmiş olsun bir hastalığı mı var bebeğinizin

Öncelikle kuzuya acil şifalar diliyorum. Bebeğinize konulan herhangi bir teşhis var mı? Onu belirtirseniz daha doğru yorumlar gelir.
Bebegim daha dogmadan beyindeki ventrikülerin arasinin acik oldugu hatta dogsa bile olebilecegi zihinsel sikintilar vs gibi bir cok yorum yapildi.suan 1 yasinda ve kesin tanıları fallot tetrolojisi bu ayın 21 açık kalp ameliyatı olcak Allahın izni ile nörolojik olarakta nonkominikan hidrosefali ve gözlerde albino gündüz yani gözleri iyi görmüyor gibi tabi bu bahsettiklerim yaşadığı bir olaydan sonra ki sonuç olarak kabul edildi anne karnında oksijensiz kalması veya yine anne karnında geçirdiği bir enfeksiyondan kaynaklı deniyor tam teşhis konulamadı...ama çok şükür umutluyuz başını tutup otursa yürüse bize yeter🙏🙏biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya haziriz

çok gecmis olsun allah sifasini versin kuzucugun ❤️ hareketsiz oldugu icin gazini cikaramadigindan sorun yasiyor olabilir mi
gaz masaji falan yapiyormusunuz arada
Yapmaya çalışıyoruz ama hareketsiz yani oturma kalkma gibi bir eğilimi olamadığından ve zannedersem sindirim sistemi iyi gelişmediğinden kaynaklı oluyor.cunki beslemektede zorlaniyorum😊

Bebegim daha dogmadan beyindeki ventrikülerin arasinin acik oldugu hatta dogsa bile olebilecegi zihinsel sikintilar vs gibi bir cok yorum yapildi.suan 1 yasinda ve kesin tanıları fallot tetrolojisi bu ayın 21 açık kalp ameliyatı olcak Allahın izni ile nörolojik olarakta nonkominikan hidrosefali ve gözlerde albino gündüz yani gözleri iyi görmüyor gibi tabi bu bahsettiklerim yaşadığı bir olaydan sonra ki sonuç olarak kabul edildi anne karnında oksijensiz kalması veya yine anne karnında geçirdiği bir enfeksiyondan kaynaklı deniyor tam teşhis konulamadı...ama çok şükür umutluyuz başını tutup otursa yürüse bize yeter🙏🙏biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya haziriz
Özel olan sensin. Çok şanslı bebeğin. Dualarım seninle

Allah şifa versin.
İnşallah en iyi sonucu alırsınız.

Back