• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel batı bahat hastanesinde epidural normal dogum yapanlar yardım

Ebrutanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
634
0
296
İstanbul
arkadaşlar ben batı bahat hastanesinde epidural normal doğum yapmak işstiyorum bu hastanede yapanlar ve epidural normal dogum yapanlar benim sorularımı yanıtlayabilirmi
batı bahat hastanesini aradım hastanın durumuna göre 4 dogumdan 4 saat sonra taburcu ediliyor deniyor bu benim için daha iyi evde 2 yaşında kızım beni bekliyor olacak çünkü ama saglık olarak iyimi o tartışılır.epidural iğneyi olurken acı hissediyormu insan vede o iğneyi yaparken üstündeki doğum giysisi kalıyor değilmi çıkarılmıyor herhalde ilk doğumumda normal oldu epidural istiyorum o bakımdan tavsiyelerinizi bekliyorum batı bahat hastanesi ssk olursa ekstra 300 tl ödeyerek epidural normal doğum yapıyor dogumu yaklasan arkadaşların bilgisine...

Benim bir arkadaşım orada doğum yaptı birkaç ay önce. Epidural normal doğum kararlaştırmışlardı ama mesai saatinin bitimine doğru doğum hala gerçekleşmeyince saat tam 5te doktoru -bana göre katakulliye getirerek- kızcağızı sezeryana almıştı.... O açıdan bende olumlu bir imaj bırakmamıştı o hastane ama tüm bildiğim bu maalesef :(
Ha bir de epidurali ben de çok soruşturdum, iğneyi hissetmiyormuşuz bile, bir de önlüğümüz üstümüzdeyken yapıyorlar iğneyi... Arkasında açıklık var önlüğün, iğne için...
Hayırlı doğumlar :))

cevabın için teşekkür ederim cnm zannedersen fazla par koparmak için sezeryan yaptı önceden gidip görüşmeliyim galiba kesinlikle saglık gerektirmedikçe sezeryan hiç düşünmüyorum.

cevabın için teşekkür ediyorum zorunlu saglık açısından gerekmedikçe sezeryan düşünmem.önceden gidip görüşmeli galiba.iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Back