Özel aşılar

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
13.339
47.011
598
Kizlar merhaba,
Bebegime rota ve menenjit asisi yaptirdim. Rotanin stickerlri elimdeki asi takviminde var ama menenjitle ilgili bisey yok, e nabizda da her iki aşı görünmüyor. Sorum şu; özel aşılar e nabizdaki aşı takviminde görünmüyor mu? Aile hekiminin hemsiresiyle gorustum, bilmiyorum dedi. Bilginiz var mi bu konuda?

Yok gözükmüyor ama bizim sağlık ocağındaki hemşire barkodtan not aldı sisteme işleyeyim diye. Bende arada bakıyorum e nabızda sadece devletin aşıları var.

Yok gözükmüyor ama bizim sağlık ocağındaki hemşire barkodtan not aldı sisteme işleyeyim diye. Bende arada bakıyorum e nabızda sadece devletin aşıları var.
Biraz e nabızı kurcaladım. Aşı takvimine girince altta tüm aşılar yazıyor. Oraya bakın yaptırdığımız özel aşılar çıkıyor.

Aşı kartının en altına bakın, bizimkilerde yazıyor, yazmıyorsa aile hekiminiz kayıt girmemiş olabilir

Aşı kartının en altına bakın, bizimkilerde yazıyor, yazmıyorsa aile hekiminiz kayıt girmemiş olabilir
Keske aile hekimine yaptirsaydim. Ozel dr a gidiyoruz. E nabizda ziyaretlerimiz ve kilosu bile görünmüyor. Islemiyor oraya. Teşekkürler yinede. Dr la gorusecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…