Ne güzel bi haber çook sevindim. Sağlıkla büyütün minikleriniziBenim iki denememde orada pozitif oldu çok şükür 3 tanıdığım ilk denemede Diğer ikisi ikibmnci denemede bebeklerini kucaklarına aldilar
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberini almayı Rabbim nasip etsinNe güzel bi haber çook sevindim. Sağlıkla büyütün minikleriniziben de dün kontrole gittim. Önümüzdeki ay tedaviye başlıyoruz kısmetse. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤
Aminn Allah razı olsun.Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberini almayı Rabbim nasip etsin
Kubilay beymiydi doktorunuzBenim iki denememde orada pozitif oldu çok şükür 3 tanıdığım ilk denemede Diğer ikisi ikibmnci denemede bebeklerini kucaklarına aldilar
Ben cem beye gitmiştim ama ilk kızımda yumurta toplama ve transferi Kubilay bey yaptiKubilay beymiydi doktorunuz
Onerirmisiniz yaniBen cem beye gitmiştim ama ilk kızımda yumurta toplama ve transferi Kubilay bey yapti
Hanım efendi başka işlem yaptımi acaba benim iki negatifim var Ankara'da bu dontorda bı deneme yapmak istiyorumOnerirmisiniz yani
Maddi imkan bulamadım tekrar gidecektim oraya ama ilk önce Kubilay hocama muayeneye gittimHanım efendi başka işlem yaptımi acaba benim iki negatifim var Ankara'da bu dontorda bı deneme yapmak istiyorum
Başka işlem bana yapılmadı ama yapılan var o sizin durumunuza bağlı ben size ilk gidin görüşün derim ben pişman olmadım tavsiye ettim çok kisiyedeHanım efendi başka işlem yaptımi acaba benim iki negatifim var Ankara'da bu dontorda bı deneme yapmak istiyorum
orada 2. denemede pozitif sonuç aldık yakın zamanda. kubilay beydi doktorumuz.sormak istediklerinizi özelden de sorabilirsinizArkadaşlar özel ankara tup bebek merkezinde tedaviye başladık. Ama çok fazla araştırma fırsatım olmadı. Daha önce oraya gidip olumlu ve olumsuz yorumlarını paylasacak olanlar varsa çok mutlu olurum ❤
Ne güzel gözünüz aydın çook sevindimorada 2. denemede pozitif sonuç aldık yakın zamanda. kubilay beydi doktorumuz.sormak istediklerinizi özelden de sorabilirsiniz
Evet anlaşmaları varbu hastane sgk ile anlaşmalımı acaba rapor kullanabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?