Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özel ankara tüp bebek merkezi
- Konu Sahibi Umaycaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Ne güzel bi haber çook sevindim. Sağlıkla büyütün miniklerinizi ben de dün kontrole gittim. Önümüzdeki ay tedaviye başlıyoruz kısmetse. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤Benim iki denememde orada pozitif oldu çok şükür 3 tanıdığım ilk denemede Diğer ikisi ikibmnci denemede bebeklerini kucaklarına aldilar
- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberini almayı Rabbim nasip etsinNe güzel bi haber çook sevindim. Sağlıkla büyütün miniklerinizi ben de dün kontrole gittim. Önümüzdeki ay tedaviye başlıyoruz kısmetse. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤
Aminn Allah razı olsun.Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberini almayı Rabbim nasip etsin
Kubilay beymiydi doktorunuzBenim iki denememde orada pozitif oldu çok şükür 3 tanıdığım ilk denemede Diğer ikisi ikibmnci denemede bebeklerini kucaklarına aldilar
- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Ben cem beye gitmiştim ama ilk kızımda yumurta toplama ve transferi Kubilay bey yaptiKubilay beymiydi doktorunuz
Onerirmisiniz yaniBen cem beye gitmiştim ama ilk kızımda yumurta toplama ve transferi Kubilay bey yapti
Hanım efendi başka işlem yaptımi acaba benim iki negatifim var Ankara'da bu dontorda bı deneme yapmak istiyorumOnerirmisiniz yani
- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Maddi imkan bulamadım tekrar gidecektim oraya ama ilk önce Kubilay hocama muayeneye gittimHanım efendi başka işlem yaptımi acaba benim iki negatifim var Ankara'da bu dontorda bı deneme yapmak istiyorum
- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Başka işlem bana yapılmadı ama yapılan var o sizin durumunuza bağlı ben size ilk gidin görüşün derim ben pişman olmadım tavsiye ettim çok kisiyedeHanım efendi başka işlem yaptımi acaba benim iki negatifim var Ankara'da bu dontorda bı deneme yapmak istiyorum
- 16 Ağustos 2011
- 91
- 85
- 288
orada 2. denemede pozitif sonuç aldık yakın zamanda. kubilay beydi doktorumuz.sormak istediklerinizi özelden de sorabilirsinizArkadaşlar özel ankara tup bebek merkezinde tedaviye başladık. Ama çok fazla araştırma fırsatım olmadı. Daha önce oraya gidip olumlu ve olumsuz yorumlarını paylasacak olanlar varsa çok mutlu olurum ❤
Ne güzel gözünüz aydın çook sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ benim de kubilay hoca ve gizem hoca ortak ilgileniyo iki kez gittim her aşamada ikisi de bulunuyo. Ben de şu an da adeti bekliyorum. Bakalım hayırlısı. Çok teşekkür ederim. Aklıma geldikçe yazarım size. Biraz heyecanliyim ilk denemem inşaallah pozitif olurorada 2. denemede pozitif sonuç aldık yakın zamanda. kubilay beydi doktorumuz.sormak istediklerinizi özelden de sorabilirsiniz
- 18 Nisan 2016
- 80
- 78
- 88
Evet anlaşmaları varbu hastane sgk ile anlaşmalımı acaba rapor kullanabilirmiyiz