• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel ankara tüp bebek merkezi

Umaycaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
60
80
3
35
Arkadaşlar özel ankara tup bebek merkezinde tedaviye başladık. Ama çok fazla araştırma fırsatım olmadı. Daha önce oraya gidip olumlu ve olumsuz yorumlarını paylasacak olanlar varsa çok mutlu olurum ❤

Benim iki denememde orada pozitif oldu çok şükür 3 tanıdığım ilk denemede Diğer ikisi ikibmnci denemede bebeklerini kucaklarına aldilar

Benim iki denememde orada pozitif oldu çok şükür 3 tanıdığım ilk denemede Diğer ikisi ikibmnci denemede bebeklerini kucaklarına aldilar
Ne güzel bi haber çook sevindim. Sağlıkla büyütün miniklerinizi😍😍 ben de dün kontrole gittim. Önümüzdeki ay tedaviye başlıyoruz kısmetse. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤

Ne güzel bi haber çook sevindim. Sağlıkla büyütün miniklerinizi😍😍 ben de dün kontrole gittim. Önümüzdeki ay tedaviye başlıyoruz kısmetse. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberini almayı Rabbim nasip etsin

Hanım efendi başka işlem yaptımi acaba benim iki negatifim var Ankara'da bu dontorda bı deneme yapmak istiyorum
Başka işlem bana yapılmadı ama yapılan var o sizin durumunuza bağlı ben size ilk gidin görüşün derim ben pişman olmadım tavsiye ettim çok kisiyede

Arkadaşlar özel ankara tup bebek merkezinde tedaviye başladık. Ama çok fazla araştırma fırsatım olmadı. Daha önce oraya gidip olumlu ve olumsuz yorumlarını paylasacak olanlar varsa çok mutlu olurum ❤
orada 2. denemede pozitif sonuç aldık yakın zamanda. kubilay beydi doktorumuz.sormak istediklerinizi özelden de sorabilirsiniz

orada 2. denemede pozitif sonuç aldık yakın zamanda. kubilay beydi doktorumuz.sormak istediklerinizi özelden de sorabilirsiniz
Ne güzel gözünüz aydın çook sevindim 😍 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ benim de kubilay hoca ve gizem hoca ortak ilgileniyo iki kez gittim her aşamada ikisi de bulunuyo. Ben de şu an da adeti bekliyorum. Bakalım hayırlısı. Çok teşekkür ederim. Aklıma geldikçe yazarım size. Biraz heyecanliyim ilk denemem inşaallah pozitif olur 🙈

Back