- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Özel ankara tüp bebek merkezi
- Konu Sahibi Ada1107
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara’da tüp bebek yada kadın Doğumla ilgili her işlem için kesinlikle irfan Tarhan’ı öneririm.Harika bir hekim.Sizi çok rahatlatıyor.Akrabanız abiniz olsa anca bu kadar olur.Bana bugün yumurta toplama işlemi yaptı uyandığımda hiç birşeyim yoktu.Ağrım bile olmadı.1damla kanama oldu.başka kadınlarda çok kanama okumuştum galiba hekimin tecrübesi ile ilgili bir durum.ben neredeyse toplama yapmadınız mı ben çok iyiyim diyecektim:)önümüzdeki günlerde transfer işlemim olacak bana dua edin.
Aminnnnn çok sağ olunRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. İsteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.
Merhabalar tüp bebek 2. Denemem için ankara tüp bebek merkezi Kubilay vicdan beyi önerdiler kendisinde tedavi olan varmı ve tasviye eder misiniz
Ozel ankara tup bebekten memnun kaldiniz mimerhaba biz de eşimle Kubilay bey'e ön görüşme için gittik. eşim sperm analizi verdi orda. sorun görünmüyor demiş. tabi benim de tahlil vermem lazım.
Hem merkez hem de Kubilay bey hakkında bilgi, yorum, tecrübe paylaşımı yapabilirse sevinirim.
ilk görüşme ılımlı gelmişti devam konusunda biraz iknaya ihtiyacımız var sanırım
beyazlale78 de orada yaptırdı yukarda sormuş ya onunda kızı olduOzel ankara tup bebekten memnun kaldiniz mi