aklmdan geçirdm baskasiyla da yaptimi acaba diy ;( ben 25 gun snra dugunumuz varSürtünmeyle ilişkiyi biliyorsunuzda, hamilelik olur mu onumu bilmiyorsunuz.Yarın birgünde gelip yanlışlıkla kızlık zarımı kaybettim nerede diktireyim dersiniz.Yeni nesil nereye gidiyor, çok üzücü sevgilin mert olsa evlenmeden dokunmazdı sana, bugün seni sürter, yarın başkasına ....... olan sana olur.
evet arasitma yapmam lazmOh 31 yaşında hemşire olmamanıza sevindim.
Yine de 25 yaşında,elinin altında internet olan biri olarak hamilelik nasıl gerçekleşir konularından bihaber olmanız üzücü.
Bence her şeyden önce cinsel yakınlaşma ve hamilelik üzerine biraz kaynak taraması yapın.
aklmdan geçirdm baskasiyla da yaptimi acaba diy ;( ben 25 gun snra dugunumuz varkotu dusuncelerdeym ama biryandan kendime mesafe koyuyorum :) : ):/
birdahakine mesefali olucm dikkat edicem hemen hemen hepsi olmstu sayilir :'(cok dusuk ihtimal.
guzelim bak o ciplak surtunme yoluyla tatmin oluyorum derken adami icerde buluverirsin,boyle biseyi kaldiramayacak yapidaysan sakin ustunu basini cikarma.
Iliskiye girmen neden insanlari ilgilendirsin ki ozur dileyip duruyorsun? gayet normal birsey bence (benim dusuncem) ama tekrari olacaksa onlemini al. simdi hata degil ama kotu sonuclari olursa o zaman hata olur istebir anda oldu gaflete düstülhepinzden ozr diliyorum, bir dha olmaz dikkat edicem, hepinize teskkr ederim
Sürtünmeyle ilişkiyi biliyorsunuzda, hamilelik olur mu onumu bilmiyorsunuz.Yarın birgünde gelip yanlışlıkla kızlık zarımı kaybettim nerede diktireyim dersiniz.Yeni nesil nereye gidiyor, çok üzücü sevgilin mert olsa evlenmeden dokunmazdı sana, bugün seni sürter, yarın başkasına ....... olan sana olur.
gerçekten mi ablacimNeyse ki 25 gün sonra düğününüz varmış . Soranlara 8 aylık doğdu dersiniz.
tekrari olmayacak, dugunumuz bekliyormIliskiye girmen neden insanlari ilgilendirsin ki ozur dileyip duruyorsun? gayet normal birsey bence (benim dusuncem) ama tekrari olacaksa onlemini al. simdi hata degil ama kotu sonuclari olursa o zaman hata olur iste
haklisinizNe yaptiginizi bile bilmeden bu işlere kalkismayin.
tesekkur ederim :) evet bir hafta bekliyeceyim birselr ters giderse doktora gidicem ama umarim olmaz iyigeceler sizede :)Bana kalırsa o yolla olmaz çünkü içinde olan bişey değil beklersin adetini gelmezse eger şüphelenirsin ama sanmam olacagını kimseyede özür dilemek zorunda değilsin kimsede seni yargılamak zorunda değil aklı başında reşit bir bayansın istediğini yapmakta özgürsün ve bizimde yardımcı olabileceğimiz bilebilecegimiz şeyleri rica etmişsin sormuşsun bizede cevaplamak düşer saygılarımla iyi geceler
85 lısın 31 yaşına kadar eğer öğrenmediysen veya erkek değilsen dr git test yaptırbir anda oldu gaflete düstülhepinzden ozr diliyorum, bir dha olmaz dikkat edicem, hepinize teskkr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?