Özel (affedin ama merak ettim sormak zorundayim)

Bugün sürtunen yarın herseyi yaşar. Korunma yöntemlerini öğrenip kullan bir an once

Reactions: KV_
Sürtünmeyle ilişkiyi biliyorsunuzda, hamilelik olur mu onumu bilmiyorsunuz.Yarın birgünde gelip yanlışlıkla kızlık zarımı kaybettim nerede diktireyim dersiniz.Yeni nesil nereye gidiyor, çok üzücü sevgilin mert olsa evlenmeden dokunmazdı sana, bugün seni sürter, yarın başkasına ....... olan sana olur.

proflimi guncelledm, aslnda ev kizym, 25 yasndaym daha bugun kayit oldum ve zor durmda oldgm için sormak istedm. sizce ne yapmalym

çok haklsnz, aslinda evlenceym adami dedim size. biliyom hata yaptk ben cok dikkt ediyorm mesafelym, ilk defa boyle bise oldu hayatmda

Oh 31 yaşında hemşire olmamanıza sevindim.

Yine de 25 yaşında,elinin altında internet olan biri olarak hamilelik nasıl gerçekleşir konularından bihaber olmanız üzücü.

Bence her şeyden önce cinsel yakınlaşma ve hamilelik üzerine biraz kaynak taraması yapın.

Ay ne alaka mert olsa evlenmeden dokunmazdı?

Kendi kararınız evlenmeden ilişkiye girmemek olabilir, ki kendi fikrinizdir son derece normal ama şunu "mert olan, adam olan, seven erkek" vs diye başkalarına laf atarak yapmayın bari.

merhaba sizlere bir soru var biraz süpheliym ondan. hata yaptk sevgilmle sürtünerk iliski yasadk ve üzerime bosaldi, cok ozur diliyorum hepinizden, hamile olasilgm, varmidir?

cok dusuk ihtimal.
guzelim bak o ciplak surtunme yoluyla tatmin oluyorum derken adami icerde buluverirsin,boyle biseyi kaldiramayacak yapidaysan sakin ustunu basini cikarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…