evet ilk kez bir an da oldu gflete ugradikİlk kez mi oldu?
Sıcaklık sürtünme ateş işte. .ates cikti derken ? anliymadm? :) :/
iç camasarisi yoktu ablaAhahhahaha. Acıklı bir şiirin dizeleri gibi.
Edit: konu sahibi arkadaşım ekran başında tırnaklarını yiyip tedirgin olmana gerek yok, bebek oluşumunda iç çamaşırın katkısı Yok diye biliyorum.
Olasılık biraz az...ama bilemedim...keşke fark ettiğiniz anda korunsaydınız hapla...umarım değilsinizdir.evet ilk kez bir an da oldu gflete ugradik
nasil abla?Tabi ki olabilir. Deri gözenekler vasıtasıyla spermi emerek rahme ulaştırır.
o dediklrn hepsi olduSıcaklık sürtünme ateş işte. .
Çıkarın aradan kıyafetleri birdaha ki sefere..alev alır mazallah
çok haklsnz, aslinda evlenceym adami dedim size. biliyom hata yaptk ben cok dikkt ediyorm mesafelym, ilk defa boyle bise oldu hayatmdaSürtünmeyle ilişkiyi biliyorsunuzda, hamilelik olur mu onumu bilmiyorsunuz.Yarın birgünde gelip yanlışlıkla kızlık zarımı kaybettim nerede diktireyim dersiniz.Yeni nesil nereye gidiyor, çok üzücü sevgilin mert olsa evlenmeden dokunmazdı sana, bugün seni sürter, yarın başkasına ....... olan sana olur.
Oh 31 yaşında hemşire olmamanıza sevindim.size cvb verdm
Alev almak ve kiyafetsiz sürtünme ??kolay gelasin bario dediklrn hepsi oldu
Ay ne alaka mert olsa evlenmeden dokunmazdı?Sürtünmeyle ilişkiyi biliyorsunuzda, hamilelik olur mu onumu bilmiyorsunuz.Yarın birgünde gelip yanlışlıkla kızlık zarımı kaybettim nerede diktireyim dersiniz.Yeni nesil nereye gidiyor, çok üzücü sevgilin mert olsa evlenmeden dokunmazdı sana, bugün seni sürter, yarın başkasına ....... olan sana olur.
merhaba sizlere bir soru var biraz süpheliym ondan. hata yaptk sevgilmle sürtünerk iliski yasadk ve üzerime bosaldi, cok ozur diliyorum hepinizden, hamile olasilgm, varmidir?
proflimi guncelledm, aslnda ev kizym, 25 yasndaym daha bugun kayit oldum ve zor durmda oldgm için sormak istedm. sizce ne yapmalym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?