Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içeri kaçmadıysa sıkntı olmzmerhaba sizlere bir soru var biraz süpheliym ondan. hata yaptk sevgilmle sürtünerk iliski yasadk ve üzerime bosaldi, cok ozur diliyorum hepinizden, hamile olasilgm, varmidir?
söledik ya cnmlutfen yardm edermisinz![]()
o zmn sıkntı yapma sence kalabilir misn içeri girmedn mantıklı düşün cnmiçerii ye kaçmadi
4 gun geçti aradan..evet cok yaknEğer yakın bir yere olduysa belki...üzerinden çok vakit geçmemişse ertesi gün hapı alın içiniz rahat etsin.
Yol uzun ... ölürler .
İhtimal yok.
rca ederm ama yapma bi daha bence önlemini al olunca pişmn olursunben de cevapladm simdi cevaplari goruyorum :) teskekrler
Hata değil canım gayet normal.surtunurken ateş çıktıysa kesin hamilesin çıkmadiysa sorun yokmerhaba sizlere bir soru var biraz süpheliym ondan. hata yaptk sevgilmle sürtünerk iliski yasadk ve üzerime bosaldi, cok ozur diliyorum hepinizden, hamile olasilgm, varmidir?
İlk kez mi oldu?4 gun geçti aradan..evet cok yakn
ates cikti derken ? anliymadm? :) :/Hata değil canım gayet normal.surtunurken ateş çıktıysa kesin hamilesin çıkmadiysa sorun yok![]()