Özdil’den CHP’li Böke’ye mektup: Bunlar müslümansa, biz gavuruz

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Yılmaz Özdil, kayyum yönetimindeki Bugün gazetesinin Hırıstiyan kimliğiyle hedef gösterdiği CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’e bugünkü köşesinde bir mektup yazdı.

“Yandaş medya, saklısı gizlisi olmadığı halde, Hacettepe Üniversitesi tıp fakültesi dekanlığı da yapan değerli babanız profesör İskender Sayek’in hıristiyan olduğunu yazmış, siz demecburen cevap vermişsiniz” sözleriyle başlayan mektupta Özdil‘gavur İzmirli’ olmasından dolayı konunun ilgisini çektiğini belirtti.

Özdil, mektubunda şu kıyaslamaları yaptı:

“Ortodoks: Din-iman diye milleten oy toplayıp, ayakkabı kutularına dolar dolduranlar, yatak odalarına para kasaları istifleyenler, baba oğul damat enişte bacanak dünür, sülalece paraları sıfırlayanlar müslümansa, bilmenizi isterim ki, biz ortodoksuz.

Katolik: İnsanların kafasını kesen, kalbini çıkarıp yiyen köktendinci teröristlere, sırf kendi mezheplerinden diye kamyonla silah gönderenler müslümansa, kusura bakmasınlar, biz katolikiz.

Protestan: Babaların öz kızlarına şehvet duymasına caizdir diye fetva verenler ve bu fetvacı sapıkları koruyanlar müslümansa, dinimizin adını lekelemeye utanmıyorlarsa, biz protestanız.

Budist: Bedevi zihniyetini iman diye dayatanlar, keriz fenerleriyle zekat hırsızlığı yapanlar, umre ayaklarıyla kutsal toprakları ihale dağıtım merkezine çevirenler, yedikleri rüşvetle hacca gidenler, bakara makaracılar, Kabe’de kendisine tezahürat yaptıranlar müslümansa, insan Allah’tan korkar, biz budistiz.”

‘Tam yerinden aday olmuşsunuz’
Böke’nin İzmir yerine İstanbul ya da Hatay’dan aday olmasını tercih edeceğini ifade eden Özdil, “Ancak etnik, dini ve mezhepsel kutuplaşmayı reddeden ‘Ne mutlu Türküm diyene’düsturuna yürekten inanmış bir Kemalist olarak, yandaşların linç girişimi üzerine görüyorum ki, aslında tam yerinden aday olmuşsunuz” diye yazdı.

Özdil, yazısını şöyle bitirdi: “Türkiye, İzmir değildir ama İzmir, Türkiye’dir. Müsterih olun. Bunlar müslümansa. Biz gavuruz. Anneye rahmet. Babaya saygılar. Enişteye selamlar. Şero’yu öpüyorum.”
http://www.diken.com.tr/ozdilden-bokeye-mektup-bunlar-muslumansa-biz-gavuruz/

Tam birak bu edebiyat, muhalefeti en cok kollaman gereken zamanda en kucuk acigini iktidardan daha cok bulup gozumuze sokuyosun diyecegim araya Izmir'i sıkıştırıyor,ben iptal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…