- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Özdebir gereksiz yere zorlayan bir yayın. Onun yerine çeşitli dersanelerin sınavına girsen daha iyi olabilir. Deneme çözdükçe bazı soru tiplerinin özellikle matematikte aynı olduğunu görürsün. Eğer onlar içerisinde yapamadığın sorular varsa çözüm yolunu hemen öğren bir öğretmenden. Öğrenmezsen denemeye girmenin de yararı yok,istikrarsız sonuçlar elde edersin.
Şimdi ben matematık netini değerlendireyim, ister özdebir olsun ister başka yayın. 5 çok az. Teknik meslek lisesi öğrencisisin, geleceğinin derdine düşmüşsün bu güzel bir şey. Öğretmenlerinin peşini bırakma bol bol soru sor. Matematik o kadar da zor değildir, ama çok çaba istiyor biliyorsun ki. Temiz bir sayfa başlat matematikle.
Sayısal çözmeden hemşireliği nasıl düşünüyorsun ayrıca iki yıllık hemşirelik yok iki yıllık paramedik bölümü içinde sağlık meslek lisesi mezunu olman lazım diğer türlü zor. Bence öylesine yapılacak bir işte değil. Öncelikle kendine sevebileceğin bir bölüm seç ve bunun için çalış. Gerekirse tekrar hazırlan. Hayat o olmazsa bu olsun diyecek kadar boş değil. Ayrıca özdebir gereksiz bir şekilde zorluyor bence denk yayınlar konusunda hocalarından yardım istemelisin
ozdebir zordur evet, ona gore degerlendirip bozma moralini. iki yillik hemsirelik diye bir bolum yok bu arada
ben normalde matemetikten işlem hatası yapmadan olayı götürebilirsem 13 net yapıyorum problemleri fullüyorum öbür yaz kuzenim sınava hazırlanıyordu onunla farklı yayınlardan en az 7 net yapmıştım namık kemal üniversitesi ygs ile hemşirelik ve diyettetik alınca ben o hemşireliği 2 yıllık sandım önere bileceğiniz en basit yayın evi hangisi yada çanta yayınları ile ilgili bilginiz var mı ?
O iyi o zaman, yani temelin var. Teknik meslek lisesi öğrencisiysen 12. sınıfta matematik dersiniz olamayabilir değil mi? Alanın var mı?
Başlangıç için güvender ve karekök olabilir. Kolay-Orta seviyeli olduğu için.
Fem kendini çok tekrarlıyor, soruları yani, yine de alıp deneyebilirsin. Final ösymnin tarzına yakın olabiliyor. Palme yayınları olabilir bir de.
temelim var Allaha şükür tercih hatasıyla kız teknik ve meslek lisesine düştümyoksa İstanbul dışı Anadolu liseleri tutuyordu biz 12. sınıfta matematik geometri görüyoruz ama biyoloji kimya fizik kesin olmuyor . ama tüm sınıf eşit ağlık sözel arasıyız :) bu arada yayınlar için teşekkür ederim