gezgincik Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2011 231 3 46 İzmir 13 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gezgincik #1 arkadaşlar bu iki doktora göğüs burun ve benzeri estetik ameliyatı olan hastalar var mı??yorumlarınızı bekliyorum....
arkadaşlar bu iki doktora göğüs burun ve benzeri estetik ameliyatı olan hastalar var mı??yorumlarınızı bekliyorum....
mrsvalaquenta Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 44 0 46 İzmir 10 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gezgincik #2 bende 2hafta sonra bahsettiğiniz doktorlara burun ameliyatı olacağım sonuçları bildiririm
islabonita Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2012 26 0 16 İstanbul 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gezgincik #3 ben de merak ediyorum özellikle göğüs
A aslibasak Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 2 0 1 44 24 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gezgincik #4 mrsvalaquenta .!.: bende 2hafta sonra bahsettiğiniz doktorlara burun ameliyatı olacağım sonuçları bildiririm Genişletmek için tıkla... ameliyat oldunuzmu bu doktorlara
mrsvalaquenta .!.: bende 2hafta sonra bahsettiğiniz doktorlara burun ameliyatı olacağım sonuçları bildiririm Genişletmek için tıkla... ameliyat oldunuzmu bu doktorlara
L lal35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2018 2 0 1 59 13 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gezgincik #5 Ben Özcan Beye örümcek ağı yaptırdım .Çok güvenerek gitmiştim ama tam bir hayal kırıklığı idi.Hiç bir değişim olmadı.Çektiğim sıkıntı ödediğim onca meblağ boşuna oldu.
Ben Özcan Beye örümcek ağı yaptırdım .Çok güvenerek gitmiştim ama tam bir hayal kırıklığı idi.Hiç bir değişim olmadı.Çektiğim sıkıntı ödediğim onca meblağ boşuna oldu.