- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
-
- Konu Sahibi renklibirnick
Aynen artık erkekler kendini geliştirsin ,çeki düzen versln ,bıktık sizden ,şımarık kalitesiz erkekler
Önce annelere iş düşüyor yani biz kadınlara iş düşüyor.
Ne ekersek onu biçeriz.Gül ekersek gül koklarız .
Çevremizdeki erkeklerede çekinmeden,bıkmadan anlayana kadar konuşmalıyız.
Bunu bende çok düşünür oldum son zamanlarda. Kızım var altı aylık henüz. Ama diyorum ozgecan da altı aylıkken annesi onu besledi büyüttü aynı zamanda o şerefsiz de biryerlerde yetisiyirdu onuda büyüten bir anne vardı. Ama bak gör ki o adam nasıl bir eğitim nasıl bir görgü aldıysa geldi kızın kanina girdi. Tuylerim Ürperiyor. ''Aman kızım dikkat et yerine aman oğlum seninde anan bacin var'' demeli artık anneler. Kızlarımızı yetistirdik sıra oglanlarda. Çok çok dikkatli olmalıyız. Ilk eğitim annede başlar anne çocukların rol modelidir. Ilk öğretmen annedir.Her zaman söylüyorum,siz erkek annelerine çok görev düşüyor evlatlarınızı yetiştirirken lütfen saygılı ve sevgi dolu olarak yetiştirin büyütün..
Başka özgecanların canı yanmasın..
Bunu bende çok düşünür oldum son zamanlarda. Kızım var altı aylık henüz. Ama diyorum ozgecan da altı aylıkken annesi onu besledi büyüttü aynı zamanda o şerefsiz de biryerlerde yetisiyirdu onuda büyüten bir anne vardı. Ama bak gör ki o adam nasıl bir eğitim nasıl bir görgü aldıysa geldi kızın kanina girdi. Tuylerim Ürperiyor. ''Aman kızım dikkat et yerine aman oğlum seninde anan bacin var'' demeli artık anneler. Kızlarımızı yetistirdik sıra oglanlarda. Çok çok dikkatli olmalıyız. Ilk eğitim annede başlar anne çocukların rol modelidir. Ilk öğretmen annedir.
Özgecan Aslan cinayetiyle sarsılmaya devam ederken, bir başka kadın cinayeti haberi de İstanbul Çengelköy’den geldi.
http://www.kadinlarkulubu.com/