Özcan Deniz'den Ramazan isyanı

Çok güzel bir mesaj vermişsiniz. Bu mesajı diyanet işleri başkanının ramazanla alakalı söyledikleri konu başlığına da taşırsak işte gerçek tarafsızlık ve hoşgörü olur değil mi? :KK54:
Hayırlı ramazanlar.
O topiği henüz okumadım ama okumaya fırsat bulur bulmaz, inşallah oraya da benzer bir yorum yazarımHoppa

Haklı
Ama sanki oturmiycak o sofralara ..
Her yıl aynı şeyleri söyleyip durup trilyonlari götüren din adamlarına laf yok zaten..

oradada diyanet işleri başkanının altına verilen lüx arabadan bahsediliyordu:KK45:
Hmmm verilsin, beni ilgilendirmiyor, alan insan içine sindirdiği sürece herkes kendi bilir, asıl burda konuşulması gereken aslında, mevzu Özcan Deniz olunca cebindeki parayı sorgulamak, Din Adamı olunca size ne denmesi, duruma göre şekilleniyor insanlar, işte bu garip.
Şu kapattığım topiği de okudum, orda da konu Hülya Avşar'la Hatipoğlu'na kadar dayanmış:KK70:
Ilahi sizler Adamı öldürürsünüz:KK70:

Hmmm verilsin, beni ilgilendirmiyor, alan insan içine sindirdiği sürece herkes kendi bilir, asıl burda konuşulması gereken aslında, mevzu Özcan Deniz olunca cebindeki parayı sorgulamak, Din Adamı olunca size ne denmesi, duruma göre şekilleniyor insanlar, işte bu garip.
Şu kapattığım topiği de okudum, orda da konu Hülya Avşar'la Hatipoğlu'na kadar dayanmış:KK70:
Ilahi sizler Adamı öldürürsünüz:KK70:
bencede sen başbaşa bıraksan birbirimizi polimikle öldüredebiliriz:KK45::KK45:

bencede sen başbaşa bıraksan birbirimizi polimikle öldüredebiliriz:KK45::KK45:
:KK70::KK70:
Yok korkmayın başbaşa bırakmam, ay bu Ramazan pek bir pamuk modunda başladım, bakalım hayırlısı, Evren içimizde deyip kollarımı yukarı kaldırarak kalp yapıyorum, eşimin tezine göre Ramazan ayında böyle yaparak daha bir sevgi ve hoşgörü dolarmış içimiz:KK70:
Pide almaya bile hadi Hayatım kalp kalp diyerek gittik:KK70:

:KK70::KK70:
Yok korkmayın başbaşa bırakmam, ay bu Ramazan pek bir pamuk modunda başladım, bakalım hayırlısı, Evren içimizde deyip kollarımı yukarı kaldırarak kalp yapıyorum, eşimin tezine göre Ramazan ayında böyle yaparak daha bir sevgi ve hoşgörü dolarmış içimiz:KK70:
Pide almaya bile hadi Hayatım kalp kalp diyerek gittik:KK70:
ramazan ayı sadizim duygularını törpülesin munecim arada heyheyler geliyor sana:KK53:

Bana mı:KK70: Sizler profilime yazdıklarıma bile öfke diyorsanız ben ne yapayım:KK70:
ben takılmak için yazıyorum seninki kolay iş değil,konuda çok tartışma var diyelim sen kapatıyorsun,filmin en heyecanlı yerinde kopmuş gibi oluyor:KK48:ama kapanması daha hayırlı tabii,tartışmanın sonu yok sanırım

ben takılmak için yazıyorum seninki kolay iş değil,konuda çok tartışma var diyelim sen kapatıyorsun,filmin en heyecanlı yerinde kopmuş gibi oluyor:KK48:ama kapanması daha hayırlı tabii,tartışmanın sonu yok sanırım
Valla bazen kapatmak en iyisi oluyor, ki tartışmaya dönen konular kapatılır kurallar gereği.

bugün bir topikte yazılmıştı ''size oruç tutulması konusunda karışılmasını istemiyorsanız siz de iftarda insanların ne yiyeceğine karışmayın'' :KK53:
orucu ben nefs olarak, açların halini anlamak olarak öğrendim bu yaşıma kadar. belli bir saat aç kalıp iftarda sultan sofrası kurulmasının mantığını ise hiç anlamadım. ama ben nasıl anlayabilirim ki? artık fikrim değişmeye başladı. ne yiyorlarsa yesinler bize ne? ibadetleri bize mi? hepimiz kendi işimize baksak. yok iftarda niye sultan sofrası kuruyorsun, niye iki aylık yemeği bir ramazan ayında yiyorsun, eleştirip duruyoruz da bugün dedim artık, sahi bize ne?

Işte bunlar hep Ö.Deniz'in müstehcen, izlemeye dahi utandığımız Cocacola reklamını unuturup, yeniden halkın gözüne girme çabası :KK59:

Elbette doğru söylemiş, elbette olması gerekeni konuşmuşta bu da mı bir gösteriş diye düşündürdü beni.

Müzik eşliğinde verilen dini sohbetler için ( bu her neyse anlamadım) alınan paralar ne alaka ?

İftarda dilediğini yer insan kimse karışamaz. Mütevazi bir yemekle iftar açacaksın diye bir kural yok.
İsraf etmediğin ve çevrendekileri de unutmadığın sürece o sofra imkanlar doğrultusunda istediğin şekilde kurulur. İster beş ister on çeşit yapar.

Sadece Ramazanda değil her zaman her ay sadece bir kişinin kapısını kendi imkanları doğrultusunda çalsa o yastığa başını rahat koyar.
Yan komşumuzda yemek var mı bilmez olduk.

adam ünlü lüks ıcınde yasıyor dıye bazı konulara degınmeye hakkı yok mu
adamın demek ıstedıgını ben anladım guzel noktalara degınmıs
oruc tutmak aksama kadar ac kalıp bırden yemege saldırmak degıl
ruhunuzu nefsınızı arındırmak bunu eglence ve lukse donusturmekden uzak hayırlı ay yasayın demıs
herkes topa tutmus masallah
o tv ekranında bazı hocaların bu aylarla ılgılı konusma yaptıkdan sonra aldıkları paralardan kımsenın haberı yok heralde
herseyı bırbırıne karıstırıyor ınsanoglu ya

Kola reklamında oynadı diye adamı cellat ilan ettiler. Göz önünde olan insanlara saldırmak yerine dönüp kendimize baksak ne güzel olurdu.Sadece kola almayınca mı bitiyor bebek ölümleri,kola almayınca mı gelecek dünyaya barış? Bu kadar basit ise ne ala, yıllardır insanlar boşa ölüyor demek

Adam bisekilde KENDI kazandigi parayi harcıyor. Ister at alir ister araba.. burda ramazanla ilgili ahkam kesen herkese parani maasini nereye harciyosun diye soruluyormu.
Ozcani nezaman eleştiririm ? Bu aciklamasindan sonra Ünlülerin iftar sofrasinda gorursem ozaman konusma hakkina sahip olurum anca.
-ki ne ozcani seveirm nede cola reklamini sevdim.
O reklamida mustehcen ilan ettiniz ya bence tv falan acmayin siz ya !

Işte bunlar hep Ö.Deniz'in müstehcen, izlemeye dahi utandığımız Cocacola reklamını unuturup, yeniden halkın gözüne girme çabası :KK59:
yazıları görüyoruz kız ne o kocaman yapıyorsun görünsün diyemi:KK53::KK53:

X