OZAN BALIK

hepimizin isteği bu burnun estetik açıdan göze çok batmıyorsa daha beter edebiliyor dr.lar... iyi düşünmek gerek. sakıncası yoksa paylaş fotoğrafını burada danış istersen

sana mesaj atayım ameliyatlık bir burun kesin ameliyat olmalıyım :) o yüzden danışılacak bir konu değil .. ama bütçem her doktora yetmiyor ne yazık ki o yüzden kafamda sadece iyi diye düşündüğüm iki doktor var .. artık ameliyat olmak istiyorum .. o yüzden doktor arayışını bitirip iki doktor belirledim görüşüp karar vercem ama görüşenlerden de bilgi almak iyi oluyor işte..

ben biliyorsunuz ozan beyle görüşmeye gittim çizdiği burnu beğenmedim birde ne biliyim biraz değişik geldi doktordan çok asistanı konuştu, ne yapıcağını bile anlatmadı, bekir beyede görüşmek istedim ama bir işim çıktı gidemedim yaptığı burunlar güzel ama ucu çok top gibi kalmış bende kemer burun eğriliği ve kanalda tıkanıklık var gittiğim doktor herşeyi anlattı şunları yapıcam şu aşamalrdan geçiçeksin ve asistanıyla sadece randevu tarihi için görüştüm doktor ikna etmeye bile çalışmadı ve çok doğal bir burun çizdi bilmiyorum memnun kalırmıyım herkes için güzel olur umarım ve ben çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar tamponla o 3 gün beni çok korkutuyor bakalım

Hayırlı olsun canım benim.. Sevindim senin adına en azından doktorunu bulmuşsun.. Darısı bana bende görüştükten sonra karar vercem senin doktorun adı ne ?

Barış keklik şimdi inceledim de 'bana göre' fazla kalkık ve fazla estetik diye bağıran burunlar yapıyor. tercihler ve zevkler değişir tabii. sevgili M Merveela mesajına hemen dönüş yapıyorum özelden...

ben ameliyatlarına bakmadım yorum yapamayacam .. Ama kafamı karıştırmak istemiyorum zaten şuan iki doktor tek yeter ikisyle görüşüp karar vercem doğal olması önemli domuz byrnu istemiyorum :/

ben çok estetik diye bağırdığını görmedim bende çok baktım ama zaten ben çok kalkık istemiyorum zaten bunuda belirttim kimi insan kalkık istiyor belki ondandır bilemiyorum muayene olurken yaptığı canlı burunlarıda gördüm iyiydi tabi görsellik meselesi

Arkadaslar burun estetiği için asla bi KBB ciye gitmeyin aldanmayın netteki fotolara onlar aldatmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…