Ozan Balık hakkındaki düşünceleriniz

MERHABA,

Ozan bey bence estetik operasyonlarda en iyilerden biri. bir arkadaşımın kardeşi burun ameliyatı oldu. çok da memnun. ayrıca kendisine ulaşmak da çok kolay. randevu için aylarca beklemenize gerek yok. ulaşmak da çok kolay üstelik. kendi instagram sayfasından ve web sitesinden rahatlıkla ulaşabilir sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

böyle doktoru çok öven 3-5 mesajlı yorumculara hiç inanasım gelmiyor....,

mesajlarında da bir tuhaflık oluyor zaten, doğal bir yazı değil de, kalıptan çıkmış bir cümleler yığını gibi...

Ozan Balık bana hem burun hem meme protezi hem de meme dikleştirme ameliytı yaptı. Sonuç harikaa kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Hayatımda tanıdığım işinde son derece profesyonel bir doktor. Ve Önümüzdeki günlerde de karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum onun o sihirli parmaklarına sonsuz güveniyorum.. Teşekkürler Ozan Balık

mesajlarında da bir tuhaflık oluyor zaten, doğal bir yazı değil de, kalıptan çıkmış bir cümleler yığını gibi...
İnanmadığınız bir konu varsa size öncesi ve sonrası resimler yollaybilirim kendisine hem burun hemde meme ameliytı oldum. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin sonuçta işini hakkıyla yapan bir cerrah var karşımızda.

Bu arada yayınladığım resim ameliyttan 2 ay sonra çektiğim bir fotograf daha burun aşağıya düşmemişken bile görüntü iyi bence. Şimdi de karın germe yaptırmayı düşünüyorum işinde çok iyi bi cerrah.. Bu arada sizin gibi düşünen bir arkadaşım başka bir cerraha gitti ve sonuç hüsrandı. Ozan beye geldi ve düzelttirdi. Teşekkürler Ozan Balık :)

Son düzenleme:
Yorumları gorunce sevgılı doktorum hakkında yazmadan duramadım . Daha önce 2 defa ameliyat olmuş biri için oldukça idmanlı bir hastayım önce bunu soylemek isterim. Takdir ederseniz ince eleyip sık dokur hale geliyorsunuz 3.kez ameliyat olacaksanız . Kac doktor dolaştım ama ozan bey ile görüştükten sonra işte bu dedim . Öyle yazıldığı gibi uçuk rakamları yok oldukça makul belirtmek isterim . Resim de gorunen henüz 1 aylık burun ve alına yağ enjeksiyon işlemi yapıldı . Sonuç beni tanımayanlar sen söylemesen anlamayız estetik oldğunu diyor o kadar doğal .

Eklentiler

• image.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 498
Ayrıca işinde gerçekten çok başarılı bir doktor hiç tereddüt etmeyin ben ki tipik bir ikizler olarak pek kararsızdım ama kendisiyle tanışınca tüm olumsuz düşüncelerim son buldu . Muhteşem bir enerjisi var ayrıca belirtmeden geçmek istemem

Bende ozan beyin hastayim meme diklestirme ve protez yaptirdim ve forumdaki en iyi sonuclardan biri benim cok sukur. Ne kadar meraklisiniz insanlari karalamaya

Selamlar.Ben de bundan 2 yıl önce Ozan Balık hocama burun estetiği oldum.çok çok araştırdım çünkü hakikaten çok zor bi karar.burun bu bakıldığında ilk göze çarpan ve yüzün şeklini belirleyen organ.bende ayrıca nefes alma problemi de vardı.hocama muayene oldum ve hocam beni dinledi ben doğallıktan yanayım ve doğal bi burun istediğimi kendisine söyledim.kendisi de bunu dikkate aldı.ve sonunda ameliyat oldum.ameliyattan çıktım ne ağrı ne şişlik ne morluk.bir gece hastanede kaldım ve ertesi gün eve geldim.ilk gece dahi o kadar rahat uyudumki.tampon olmasına rağmen.tamponlarım ve alçım çıktığında aynadan baktım ve sevinçten zıpladığımı hatırlıyorum bu benmiydim inanamadım.iyiki de Ozan Hocama olmuşum hiç bi sıkıntı yaşamadım.çevremde de birçok arkadaşımı kendisine yönlendirdim ve herkes çok çok memnun.burun estetiğinde Ozan Hocamı tek geçerim.pahalı bulanlar oluyor ama ucuza yaptıran arkadaşlarımı da gördüm burnu düşen bile oldu.eğer mesele sağlık ve güzellikse ömür boyu pişmalık yaşayacağıma kaliteli bir doktor seçip ömür boyu mutlu olmayı tercih ederim.bu ameliyatımdan 6 ay sonra da doğum çatlaklarımdan kurtulmak için Ozan hocama karın germe oldum.onla alakalı da bir sıkıntım yok çok çok memnunum.ayrıca annem de Ozan hocam 3 ayrı operasyon geçirdi ve daha önce olmadığına çok pişman.hocam bizde bağımlılık yaptı yani. Ozan hocamdan başkasına asla güvenemem. Ozan Balık kesinlikle alanında uzman bir hekim.kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.iyiki onu tanımışım.

Arkadaşlar bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?
Ben 2018 yılında kendisine çeşitli işlemler yaptırdım. Yüzüme yaptığı yağ dolgusu yüzünden yüzüm mahvoldu. Aradan geçen 3 senede gitmediğim doktor kalmadı ama yüzde yanlış yere yapılan yağ dolgunun geri dönüşü yok. Yüzüm hala düzelmedi. Ayrıca selülit ameliyatı olmuştum yağ dolgusunun yapıldığı gün. Bacaklarım delik deşik oldu. Sakın bir işlem yaptırmayın kendisine. Çok pişman olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…