Arkadaşlar öncelikle merhaba,bugün dünyaya yeniden doğdum .bu ayın 25 sinde burun ameliyetı oldum.çocukluğumdan beri hep olmak istediğim ama her defasında kor kupta geri dönüş yaptığım bu ameliyatı sonunda oldum.Ozan doktorum siz mükemmelsiniz.hiç isminiz duymamışken bi anda internette yaptığınız video karşıma çıkarak gidip görüşmem hemen karar vermem,Allah sizi gönderdi bana.ne acı ne sızı.mutlak bi iş tam dört dörtlük olmaz diyorsunuz ya.sonuçtan,hastaneden hersey dört dörtlüktü.ameliyatım oldum bi gece hastenede kaldım orda da hastane çalışanları çok ilgililerdi gerçi hastane diyip duruyorum ama onun bile anlamıyorsunuz çünkü 4 yıldızlı otelden sadece eksiği havuzu yoktusonrasın da ne morarma, çok az şişim oldu ama oda abart ıkları gibi değildi.sonra bi hafta geçti . tamponlar içinde çok korkutmuşlardı beni ,insan hiç mi hissetmez Ozan doktorumun eli o kadar hafif ki ,hiç bir şey hissetmedim ve o an aynaya baktığım an direk Ozan doktoruma sarıldım. öncesinde çekilen resimde yapılan çalışmaların birebir aynısı diyebilirim.bir kez daha Ozan doktoruma ve asistanı gamze hanıma çok teşekkür ediyorum.iyi ki karşıma çıkmışsınız iyi ki.evet arkadaşlar bu konuda herkese yardımcı olabilirim.mail adresinizi yazarsanız ön yan fotograflarımı da atabilirim.bu konuda rahatsız olan herkesin mutlu olmasını isterim 
İnanmadığınız bir konu varsa size öncesi ve sonrası resimler yollaybilirim kendisine hem burun hemde meme ameliytı oldum. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin sonuçta işini hakkıyla yapan bir cerrah var karşımızda.böyle doktoru çok öven 3-5 mesajlı yorumculara hiç inanasım gelmiyor....,
mesajlarında da bir tuhaflık oluyor zaten, doğal bir yazı değil de, kalıptan çıkmış bir cümleler yığını gibi...
Bu arada yayınladığım resim ameliyttan 2 ay sonra çektiğim bir fotograf daha burun aşağıya düşmemişken bile görüntü iyi bence. Şimdi de karın germe yaptırmayı düşünüyorum işinde çok iyi bi cerrah.. Bu arada sizin gibi düşünen bir arkadaşım başka bir cerraha gitti ve sonuç hüsrandı. Ozan beye geldi ve düzelttirdi. Teşekkürler Ozan Balık :)Ozan Balıkla görüşmeye gittim benim izlenimim pek iyi değildi, yaptığı burunlara baktığımda burunları oldukça başarısız buldum kesinlikle doğal durmuyor, ayrıca fiyatlarıda hiç uygun değildi bana göre
cene protezi amelyatı geçen ay ozan balıga oldumDr ozan balık beyfendiye hiç çene ameliyatı olan var mı???
Resmın profıldekımı bu arada yağ dolgusu veya mınılıft ıstıyorum doktor arıyorum çenene ne yaptırdıncene protezi amelyatı geçen ay ozan balıga oldum
Bende ozan beyin hastayim meme diklestirme ve protez yaptirdim ve forumdaki en iyi sonuclardan biri benim cok sukur. Ne kadar meraklisiniz insanlari karalamayaböyle doktoru çok öven 3-5 mesajlı yorumculara hiç inanasım gelmiyor....,
mesajlarında da bir tuhaflık oluyor zaten, doğal bir yazı değil de, kalıptan çıkmış bir cümleler yığını gibi...
Ben 2018 yılında kendisine çeşitli işlemler yaptırdım. Yüzüme yaptığı yağ dolgusu yüzünden yüzüm mahvoldu. Aradan geçen 3 senede gitmediğim doktor kalmadı ama yüzde yanlış yere yapılan yağ dolgunun geri dönüşü yok. Yüzüm hala düzelmedi. Ayrıca selülit ameliyatı olmuştum yağ dolgusunun yapıldığı gün. Bacaklarım delik deşik oldu. Sakın bir işlem yaptırmayın kendisine. Çok pişman olursunuz.Arkadaşlar bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?