• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozan Balık hakkındaki düşünceleriniz

bilgi almak için pendikdeki merkezine gittiğimde niyetim sadece bilgi almakdı.ama okadar güvendimki dr ozan beye anlık bır kararla ameliyat günü aldım.iyikide beni ikna etmiş

Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum iletişim bilgileri doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iletişim bilgileri doğru.Bende Ozan beye ameliyat oldum .Çok iyi bir seçim yapmışsınız.Muhteşem bir doktor kendisi .Karın germe yaptırmıştım ayrıca göğüs büyütme ve bacaklarımdaki varisleri yok etti . Kendisine çok teşekkür ederim .

Evet iletişim bilgileri doğru.Bende Ozan beye ameliyat oldum .Çok iyi bir seçim yapmışsınız.Muhteşem bir doktor kendisi .Karın germe yaptırmıştım ayrıca göğüs büyütme ve bacaklarımdaki varisleri yok etti . Kendisine çok teşekkür ederim .

Merhaba, bende birkac gun once asistani Gamze hanimla gorustum. aman Allahim o ne tatlilik oyle? zaten Instagramdan da ekli kendisini, asistanida kendisi gibi guler yuzlu icten. Bende ikinci kez burun, çene ve göz kapagi yada elin germe dusunuyorum. Teoman Dogan ve Dr. Ozan Balik arasinda kararsiz kaldim. ikiside bence cok iyi doktorlar.

bilgi almak için pendikdeki merkezine gittiğimde niyetim sadece bilgi almakdı.ama okadar güvendimki dr ozan beye anlık bır kararla ameliyat günü aldım.iyikide beni ikna etmiş

Merhaba, aradan 3 sene gecmis. Suan memnunmusunuz burnunuzdan? guzel bir ameliyat geciridignize sevindim, umarim bende kendisinden cok memnun kalirim. Cunku bir ameliyat daha olmustum ve gercekten kandirildim doktor tarafindan. istemedigimi yapti istedigimide oylece birakti yapmadi.
Fotograflarinizi gormemde bir sakinca varmi?

Ozan Balıkla görüşmeye gittim benim izlenimim pek iyi değildi, yaptığı burunlara baktığımda burunları oldukça başarısız buldum kesinlikle doğal durmuyor, ayrıca fiyatlarıda hiç uygun değildi bana göre

Ozan Balıkla görüşmeye gittim benim izlenimim pek iyi değildi, yaptığı burunlara baktığımda burunları oldukça başarısız buldum kesinlikle doğal durmuyor, ayrıca fiyatlarıda hiç uygun değildi bana göre

Canım burun fiyatlarını öğrenebilir miyim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba gorusmeniz nasil gecti? Ameliyati kizkardesiniz ne zaman olacak?

Hmm.. Instagramdada resimler var. Orda cogu guzel duruyor. nasil basarisiz buldunuz? Fazla mi kalkik? Ama herkes farkli istiyor. Mesela benim burnum fazla kalkik ben daha buyuk ve duz bir burun istiyorum.

Hmm.. Instagramdada resimler var. Orda cogu guzel duruyor. nasil basarisiz buldunuz? Fazla mi kalkik? Ama herkes farkli istiyor. Mesela benim burnum fazla kalkik ben daha buyuk ve duz bir burun istiyorum.

bana göre fazla kalkık ve yapay duruyor ama tabii herkesin istediği farklı ben doğal durmasından yana olanlardanım

Arkadaşlar öncelikle merhaba,bugün dünyaya yeniden doğdum .bu ayın 25 sinde burun ameliyetı oldum.çocukluğumdan beri hep olmak istediğim ama her defasında kor kupta geri dönüş yaptığım bu ameliyatı sonunda oldum.Ozan doktorum siz mükemmelsiniz.hiç isminiz duymamışken bi anda internette yaptığınız video karşıma çıkarak gidip görüşmem hemen karar vermem,Allah sizi gönderdi bana.ne acı ne sızı.mutlak bi iş tam dört dörtlük olmaz diyorsunuz ya.sonuçtan,hastaneden hersey dört dörtlüktü.ameliyatım oldum bi gece hastenede kaldım orda da hastane çalışanları çok ilgililerdi gerçi hastane diyip duruyorum ama onun bile anlamıyorsunuz çünkü 4 yıldızlı otelden sadece eksiği havuzu yoktusonrasın da ne morarma, çok az şişim oldu ama oda abart ıkları gibi değildi.sonra bi hafta geçti . tamponlar içinde çok korkutmuşlardı beni ,insan hiç mi hissetmez Ozan doktorumun eli o kadar hafif ki ,hiç bir şey hissetmedim ve o an aynaya baktığım an direk Ozan doktoruma sarıldım. öncesinde çekilen resimde yapılan çalışmaların birebir aynısı diyebilirim.bir kez daha Ozan doktoruma ve asistanı gamze hanıma çok teşekkür ediyorum.iyi ki karşıma çıkmışsınız iyi ki.evet arkadaşlar bu konuda herkese yardımcı olabilirim.mail adresinizi yazarsanız ön yan fotograflarımı da atabilirim.bu konuda rahatsız olan herkesin mutlu olmasını isterim :nazar:

arkadaşlar öncelikle merhaba,bugün dünyaya yeniden doğdum .bu ayın 25 sinde burun ameliyetı oldum.çocukluğumdan beri hep olmak istediğim ama her defasında kor kupta geri dönüş yaptığım bu ameliyatı sonunda oldum.ozan doktorum siz mükemmelsiniz.hiç isminiz duymamışken bi anda internette yaptığınız video karşıma çıkarak gidip görüşmem hemen karar vermem,allah sizi gönderdi bana.ne acı ne sızı.mutlak bi iş tam dört dörtlük olmaz diyorsunuz ya.sonuçtan,hastaneden hersey dört dörtlüktü.ameliyatım oldum bi gece hastenede kaldım orda da hastane çalışanları çok ilgililerdi gerçi hastane diyip duruyorum ama onun bile anlamıyorsunuz çünkü 4 yıldızlı otelden sadece eksiği havuzu yoktusonrasın da ne morarma, çok az şişim oldu ama oda abart ıkları gibi değildi.sonra bi hafta geçti . Tamponlar içinde çok korkutmuşlardı beni ,insan hiç mi hissetmez ozan doktorumun eli o kadar hafif ki ,hiç bir şey hissetmedim ve o an aynaya baktığım an direk ozan doktoruma sarıldım. öncesinde çekilen resimde yapılan çalışmaların birebir aynısı diyebilirim.bir kez daha ozan doktoruma ve asistanı gamze hanıma çok teşekkür ediyorum.iyi ki karşıma çıkmışsınız iyi ki.evet arkadaşlar bu konuda herkese yardımcı olabilirim.mail adresinizi yazarsanız ön yan fotograflarımı da atabilirim.bu konuda rahatsız olan herkesin mutlu olmasını isterim :nazar:

merhabalar resimlerinizi görmeyi çok isterim bende burun ameliyatı istiyorum ama korkuyorum....

Back