• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozan balık a gogus ameliyatı olan var mı?

Canim cvb icin tesekkur ederim. Ameliyat sonrasi surecin nasil gecti ben refakatcisiz gidecem problem olmaz inss. Keske seninle gorusme imkanim olsa :KK43:
Canım benim biraz sıkıntılıydı astımım vardı biraz zor bir süreç geçirdim ama doktorumla alakalı hiçbir sıkıntım olmadı Ozan beye güven gerçekten başarılı bir doktor ben çok sevdim..agırlık baskı hissini nefes darlığını çok çektim. ilk akşamı kolay geçirdim kafeye limonata içmeye bile indim.ama sonrası zor oldu yanında biri olursa iyi olur.

Canım benim biraz sıkıntılıydı astımım vardı biraz zor bir süreç geçirdim ama doktorumla alakalı hiçbir sıkıntım olmadı Ozan beye güven gerçekten başarılı bir doktor ben çok sevdim..agırlık baskı hissini nefes darlığını çok çektim. ilk akşamı kolay geçirdim kafeye limonata içmeye bile indim.ama sonrası zor oldu yanında biri olursa iyi olur.
Icimi cok rahatlattin.tesekkur ederim. Gecmis olsun bu arada. Sen ozan beye referansla mi gittin?dual plan mi oldu Ve kac cc takildi?

Evet kesinlikle ben de cok begendim :) ve sagolsun cok yardimci oldu bana. darisi basimiza artik
Ne demek canım sen de sağol .hadi bakalım inşallah sorunsuz süreçlerin olur.keşke yanında biri olsa yalnız olmasan daha iyi olur canım zorlanabilirsin.
bizi gelismelerden haberdar edersin.

Back
X