- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
- Konu Sahibi beyazpapatya33
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.. tecrubesi olan varsa lutfen paylassin.. tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cvb icin tesekkur ederim. Ameliyat sonrasi surecin nasil gecti ben refakatcisiz gidecem problem olmaz inss. Keske seninle gorusme imkanim olsaCanım ben 3 ayı doldurdum doktorum Ozan Balık tı. çok memnunum doktorumun ellerine sağlık. hiç kuşkun olmasın çok tecrübeli..
Ararsaniz bilgi verirler yapilacak isleme gore degisiyorNe kadar tutuyo acaba tüm masrafları??
Canım benim biraz sıkıntılıydı astımım vardı biraz zor bir süreç geçirdim ama doktorumla alakalı hiçbir sıkıntım olmadı Ozan beye güven gerçekten başarılı bir doktor ben çok sevdim..agırlık baskı hissini nefes darlığını çok çektim. ilk akşamı kolay geçirdim kafeye limonata içmeye bile indim.ama sonrası zor oldu yanında biri olursa iyi olur.Canim cvb icin tesekkur ederim. Ameliyat sonrasi surecin nasil gecti ben refakatcisiz gidecem problem olmaz inss. Keske seninle gorusme imkanim olsa
Icimi cok rahatlattin.tesekkur ederim. Gecmis olsun bu arada. Sen ozan beye referansla mi gittin?dual plan mi oldu Ve kac cc takildi?Canım benim biraz sıkıntılıydı astımım vardı biraz zor bir süreç geçirdim ama doktorumla alakalı hiçbir sıkıntım olmadı Ozan beye güven gerçekten başarılı bir doktor ben çok sevdim..agırlık baskı hissini nefes darlığını çok çektim. ilk akşamı kolay geçirdim kafeye limonata içmeye bile indim.ama sonrası zor oldu yanında biri olursa iyi olur.
evet canım dual plan 365 cc. bana da burdan bi arkadaş tavsiye etti..Icimi cok rahatlattin.tesekkur ederim. Gecmis olsun bu arada. Sen ozan beye referansla mi gittin?dual plan mi oldu Ve kac cc takildi?
Hayirli olsun canim darisi basima :) buyuk degil mi 365 cc. Boyun kilon kac? Meme dokun hic yok muydu?evet canım dual plan 365 cc. bana da burdan bi arkadaş tavsiye etti..
Canım WhiteSwan_ in sonucu çok güzel . Ilk yapıldığında bile yukarıda değillerdi. Ayrıca 365 cc hiç de büyük olmadı onda. Çok güzel duruyorlarHayirli olsun canim darisi basima :) buyuk degil mi 365 cc. Boyun kilon kac? Meme dokun hic yok muydu?
Evet kesinlikle ben de cok begendim :) ve sagolsun cok yardimci oldu bana. darisi basimiza artikCanım WhiteSwan_ in sonucu çok güzel . Ilk yapıldığında bile yukarıda değillerdi. Ayrıca 365 cc hiç de büyük olmadı onda. Çok güzel duruyorlar
Sağol tatlımCanım WhiteSwan_ in sonucu çok güzel . Ilk yapıldığında bile yukarıda değillerdi. Ayrıca 365 cc hiç de büyük olmadı onda. Çok güzel duruyorlar
Ne demek canım sen de sağol .hadi bakalım inşallah sorunsuz süreçlerin olur.keşke yanında biri olsa yalnız olmasan daha iyi olur canım zorlanabilirsin.Evet kesinlikle ben de cok begendim :) ve sagolsun cok yardimci oldu bana. darisi basimiza artik
Tamam canm ins hayirli haberler ve guzel resimlerle gorusmek dilegiyle :)Ne demek canım sen de sağol .hadi bakalım inşallah sorunsuz süreçlerin olur.keşke yanında biri olsa yalnız olmasan daha iyi olur canım zorlanabilirsin.
bizi gelismelerden haberdar edersin.
Ben senin fottoğraflarını göremiyorum merak ettim mutluluk çok güzel oldu deyince ama göremedin. Ozan bey hangi ilde bu arada?Sağol tatlım
istanbul da canım..Ben senin fottoğraflarını göremiyorum merak ettim mutluluk çok güzel oldu deyince ama göremedin. Ozan bey hangi ilde bu arada?
ozan beyin ameliyat masrafları aşağı yukarı ne kadar tutuyor arkadaşlaristanbul da canım..
7 ila 8 bin civari canmozan beyin ameliyat masrafları aşağı yukarı ne kadar tutuyor arkadaşlar
evet o civar canım 7 bin tuttu benim.işleme göre değişir muhtemelen..ozan beyin ameliyat masrafları aşağı yukarı ne kadar tutuyor arkadaşlar