Merhaba hanımlar
Pantolon arıyorum, İş yerine giyeceğim kumaş kesim olması gerekiyor o yüzden.
Dar paça yada ispanyol paça-düşük bel yada normal bel- kalem pantolon, dar kesin pantolon arıyorum.
38 beden tahminimce uyar.
Fiyatı uygun olursa daha iyi olur 20-30 liralık birşey almayı düşünmüyorum
Takas önceliğim, butiğime de bakın lütfen.
Şimdiden teşekkür ederim.
Paçaları nasılHepsi 38 beden...
Eki Görüntüle 1475484
Ah bunu bilmem mi zayıflayınca alıcam diodum hep kış bitti anca zayıfladımKaliteli Eki Görüntüle 1475518 bir pantolon
Paçaları nasıl
Kalem gibi değil galiba boru paça değilmi
Ah bunu bilmem mi zayıflayınca alıcam diodum hep kış bitti anca zayıfladım
Kışlık demi
Birde üstündeki fiyat mı geçerli
Merhaba takas dusunmuyorum ama cok guZel lacivert bir takimim var iki kez giydim nakit dusunurseniz resim atarim
cnm bende bi tane var ama sana uygun olurmu bilmem kumaş çok kaliteli bi marka zamanında iyi para verdim düşündüğün fiyat nedir. benım kumaş pantllon parlak şekilde .Ah bunu bilmem mi zayıflayınca alıcam diodum hep kış bitti anca zayıfladım
Kışlık demi
Birde üstündeki fiyat mı geçerli
Begenmediginiz icinmi cevapyazmadiniz 30 tl ye verebilirim bu takimi iki jez giydim sadece
cnm bende bi tane var ama sana uygun olurmu bilmem kumaş çok kaliteli bi marka zamanında iyi para verdim düşündüğün fiyat nedir. benım kumaş pantllon parlak şekilde .
Estağfurullah hepsi çok güzeller ama ilk sayfada da yazmıştım ihtiyacımı karşıladım diye,teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Begenmediginiz icinmi cevapyazmadiniz 30 tl ye verebilirim bu takimi iki jez giydim sadece
Gormedim kusuruma bakmayinEstağfurullah hepsi çok güzeller ama ilk sayfada da yazmıştım ihtiyacımı karşıladım diye,teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.