canim, bende cok gecmis olsun demek istiyorum. Ve gercekten eskileri ne olursa olsun geride birak ve önüne bak. Seni cooookkkk ama cooookkkk iyi anliyorum fakat bende gecmisimi geride biraktigim icinde sana yazmak bile istemiyorum yasadiklarimi.
Ama emin olki bu üzücü tecrübe seni dahada güclü yapmistir bu hayatta. Yasinda cok genc belki farkinda degilsindir ama inan bana bu seni cok güclendirmistir.
Insallah esinle iyi anlasiyorsundur ve bence ona saril, anneyede mesafeli ol, cünkü onu gördükce hep eskiler gelecektir aklina.
Özür diliyorum böyle acik yaziyorum düsüncelerimi ama senin acindan bence böylesi daha iyi olur.
Yani tabiki nede olsa annedir ve yukaridaki arkadasin dedigi gibi kimbilir hangi psikolojik rahatsizligi vardida böyle davrandi. Oda belki böyle olmak istemezdi.
Ama ben senin yerinde olsam önüme bakar, kurdugum yuvama bakardim, gecmisi geride birakirdim ve zannetmeki bir tek sen yasadin bunu. Hic ummadigin insanlar yasarlar bunu.
Ama ya güclü olup siyrilirsin yada gücsüz kalip eskilerle sende annen gibi olursun.
Yani görüdügün siddeti sende baskasinda cikarirsin, ne kadarda ben anneme benzemek istemiyorum desende.
Onun icin siyril gecmisten yeni yuvanda yeni hayatinda yeni arkadaslarinla cok güzel bir hayat seni bekliyor buna inan. Birde seni cok iyi anlayan seninle bu üzücü deneyimleri yasayan ablan var, onuda yanliz birakma. Seni en iyi anlayan o olacaktir.
Artik ipler senin elinde, sen karar vereceksin geleceginle. Kimse ailesini ne yazikki secemiyor, cünkü cocuktun ve annene mecburdun katlanmaya. Ama büyüdün ve hic kimse bunu sana bir daha yapamayacak, hic kimse sana böyle davranamayacak.
Ama büyüdükten sonra kendi kaderini kendin cizersin.
Bu arada ablanin psikolojisi nasil simdi? Oda senin gibi yaralimi yoksa daha cabuk atlattimi olayi?
Gercekten pek nadir yorum yazarim, ama senin derdin beni gercekten cok üzdü. Seni cok iyi anliyorum...Gercekten inanilmaz yaralar olusuyor ama bunu kendi basina yenmeye calis, kendi yarani kendin iyilestir. Bunu basaracagindan eminim.
Söyle düsünki, nice daha kötü seyler yasayan var bu dünyada, bende bunu atlatacagim de kendine.
Iyiki bizimle paylastin derdini ve arkadaslarda sana cok güzel yorumlar yazmislar.
Artik yanliz olmadiginda biliyorsun, eeeeee daha ne duruyorsun..... gecmisi birak gecmiste kalsin, sen güzel gelecegine, esinle yasayacagin güzel hayata bak.Daha cok gencsin..önünde seni bekleyen coookk güzel günler var... eee hadi yolun acik olsun...:1hug:
sevgilerimle...