Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Oyunevleri yada kreşlerde senet

asudexp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
9
0
merhaba kızımı 2.dönem bir OYUNEVİ adı Altın'da kreşe verdim. Evime yakın yemde manevi eğitim alsın istedim. Girişte 5aylık senet imzalattılar. O esnada eşimin tepkisine rağmen sorun çıkmasın ayrıca iyi eğitim alır inş. Kızımda mutlu olur düşüncesi ile uzatmadan imzaladım ama eğitiminize ve okulunuza güveniyorsanız neden senet imzalanıyorsunuz bunu tasvip etmiyoruz dedik. Üstüne senelik ihtiyaç Parasını 1dönem göndermeme rağmen tam aldılar. Sonuç evet kızım çok güzel Şeyler öğrendi. Ama çok mutsuzdu orada yalnız kaldığından ,hergün okula gitmek istemediğini yakınıp durdu. Grupta yek kalan birisiylede mecburi arkadaşlık yaptı sanırım, o da abisinden öğrendiği şiddeti kızımda uyguladı bir zaman sonradan kızımda uygulamaya başladı vurmaya vs.. Bunu zamanında öğretmenine söylememe rağmen kabul edilmedi. Okul bitmeden son ay 3hafta kala aldık. Ama deneyinde sadece1haftasını ödeyeceğimizi söyledim. Ama hepsini almakta Israr ettiler bende senetle istediğinizi yapabilirsiniz dedim. Benim gibi sorun yaşayan olmuşumdur. Kreşlerde senet dayatmasına maruz kalan? Oyunevleri maliyeye bağlımı bununla ilgili bilgisi olan varmıştır kızlar?senetle ne yapabilirler? Kullanmadığım hizmetin bedelini er yada geç ödetirlermi mi?