Oyunculuk Deneyimi

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
118
selam kızlar :)

ben daha bugün üye oldum ve buda benim ilk mesajım..
Şimdi size bi sorum olcak aranızda bi ajansa kayıt olan yada oyunculuk deneyimi olan var mı acaba?
16 yaşındayım ve bi ajansa basvuru yaptım. haftaya fotoğraf çekimlerine gidicem ama çok heyecanlıyım ve çok uzun zamandır istediğim birşeydi bu. Oyunculuk deneyimim yok ajansa gittiğimde nasıl davranıcam ne yapmamı isteyecekler? deneyimi olan olmayanlar yazsın lütfen gercekten heyecandan düşüp bayılcam! :84:

Son düzenleme:
neden kimse cevap vermiyor bana

Veliniz olmadan kabul ediyorlar mı?:44:

Ben birkac ajansa kayitliydim. Aylarca Hayat Bilgisi'nin cekimlerine katildim. O ara en sevdigim diziydi zaten. Benden mutlusu yoktu. Bunun disinda baska dizilerde de bulundum. Ama bir rolum yoktu, Yardimdi oyuncu, yani halk dilinde figurandim. Hemen oyuncu yapmiyorlar ajansa kaydolani. Egitim ve sans isi bu. Ben o ara lisedeydim, harcligimi cikardim bu isten. Iyi ki yapmisim. :)

aynen katılıyorum bencede eğitim ve şans işi bu... ama benim ilk görüşmem ve ne yapmam gerektiği bilmiyorm. sen hangi ajansa kayıtlıydın? kayıt olurken fotoğraf çekimlerinde felan ne yaptın? ne sordular nasıl davrandın?offf çok merak ediyorrum :26:

Muhtemelen senden bişeyler yapmanı isticekler.. Mesela ağla deseler o an ağlayabilirmisin?

Mayadroom'u hatirliyorum. Birkac ajans daha vardi ama onlarin ismini unuttum malesef.
Bende oyle resim filan cekmediler. Yani benden onlara resim vermem istendi, o kadar. Birgun telefon geldi, galiba bir rol icin deneme vardi, bilmiyorum. Orda bana "gul, sasirmis gibi yap, uzgun ol" gibi komutlar verilip test edildi. Orda resim cekilmisti bir tek sanirim. Ama sonra haber cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…