Oyuncu Nesrin Cavadzade kendisine gönderilen taciz içerikli fotoğraflarla sergi açacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Nesrin Cavadzade kendisine gönderilen taciz içerikli fotoğraflarla sergi açacak
  • 19:47
  • 28 Mayıs 2016 Cumartesi
KADIN
iccavadzade.jpg

Oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabına gönderilen taciz içerikli çıplak fotoğraflarla sergi açmayı düşündüğünü söyledi. Cavadzade, "Kimliklerini de açıkça göstereceğim. Erkek cinselliğini bu şekilde sergilemekte bir sakınca görmüyorsa, kadın da bundan sanat üretmekte sakınca görmemeli" diye konuştu.

Nesrin Cavadze'nin açıklamalarından ilgili bölüm şöyle:

"İnstagram’da özelden, mesajdan çıplak fotoğraflarını yolluyorlar. Başlarda çok üzülüyordum. Ama sonra aklıma dâhiyane bir fikir geldi. Şimdi hiçbirini silmiyorum, onlarla sergi açacağım. Kimliklerini de açıkça göstereceğim. Erkek cinselliğini bu şekilde sergilemekte bir sakınca görmüyorsa, kadın da bundan sanat üretmekte sakınca görmemeli. Onların yaptıkları şey bir cinsel taciz. Dolayısıyla ben onlara dava açabilirim. Hiçbirinin penis fotoğrafını zorla almadım. Ne biliyorsun, belki ünlenecekleri için mutlu bile olabilirler. Kadınların da bu kadar pervasız olabilme özgürlüklerinin olması gerektiğini öğrendim."

http://ilerihaber.org/icerik/nesrin...cerikli-fotograflarla-sergi-acacak-55008.html

Ben kadını tanımıyorum, millet tanımış bir de foto mu yollamış... Hey yavrum hey.
Fikir süper, ama şehri de yazsın biliyorsa; isim benzerliğinden BDV'de konulara doymayız sonra :KK53:

Aha aha aha:KK70:
Kadın intikamın dibine vuracak resmen, resim yollayanlar yusuflamaya başlamıştır..

Back