Bebek İkinci El Oyuncaklarımız Yepyeni, Markalı,Sağlıklı,Uygun...

1. İlk aylar için bebeğizin dikkatini çekecek çıngırak. Ortasındaki renkli top dönüyor. BPA sız ürün yurtdışından geldi. 5 TL
2. The First Years Disney Winnie The Pooh Yağmurlu Çıngırak 5 TL
3 Bel Bebe Sevimli İlk Telefonum 7.5 TL
4. Hello Kity İlk kitabım (Bebeğiniz sayfalarına dokuğunda hışır hışır çıkan sesler
dikkatini çekecek. 5 TL
5. Playskool Çıngıraklı Patikler Bu sevimli patikler bebekler içinbirçok basit ve neşeli oyun yaratacak!
Ayak parmaklarını hareket ettirdiklerinde ya da anneleri dokunduğunda patiklerinden çıkacak sesleri keşfetmek minikler içinçok eğlenceli olacak! Çamaşır makinesinde yıkanabilir. 10 TL
6. Lamaze Figürlü Diş Kaşıyıcı
4 ayrı renkli diş kaşıyıcı parçası çocuğunuzun ilgisini her zaman en yüksekte tutar. Her parçada değişik efektler bulunmaktadır.
Askısı sayesinde pusete, ana kucağına takılabilir. 10 TL

Lütfen ürünlerin sıfır fiyatına bakınız. Markaları araştırınız. Hepsi ithaldir. Ürünler temiz dir ve bazıları neredeyse hiç kullanılmamıştır.

merhaba,en alttali resimde oyuncak kumandaya benzer bir oyuncak var fiyatı nedir,ve nerde oturuyorsunuz?

Merhaba fisher price sesli müzikli eğitici kumanda . Kızım bizim kumandalara sarmıştı rahat bıraksın diye bunu aldık . Pek ilgîleenmedi sıfır sayılır. 20 tl

Son düzenleme:
Sadece fisher price eğitici kumanda şu anda ebebekte 30 TL bizimki sıfırdan farksız hiç oynamadı kızım.
ve playskool çıngıraklı patikler de sıfır o da şu anda 20 tl ikisi de sıfır ayarında.

Kargo size ait olmak koşuluyla ben hepsini 50 TLye bırakırım size.

5+5+5+7.5+10+10+3=45,5 hepsi zaten 45.5 yapıyor.toplu alımlarda kargo benden demissin.eğer fiyatı düşünürsen ben almak isterim...

5+5+5+7.5+10+10+3=45,5 hepsi zaten 45.5 yapıyor.toplu alımlarda kargo benden demissin.eğer fiyatı düşünürsen ben almak isterim...

Fisher Price eğitici kumandanın fiyatı yazmıyor orada onu diğer satırda yazmıştım. Yani sizin hesaba bi 20 TL daha eklemeniz gerekiyor.

BU durumda 62.5 yapıyor. Kargo size ait olursa 50 TL düz hesap olur. :) PTT KARGO İLE İST. İÇİ 4.5 ŞEHİR DIŞI 7.5 TUTUYOR ZATEN.

3 liralık peluş çıngırak hariç onu hediye yolladım bi satışımda.

62.5 yerine 50 TL. Bİr küçük hediye de size koyarım yine :))

6 - 36 ay
Her bebek kumanda ile oynamaya bayılır.
İşte bebeğinizin yeni kumandası!
Üzerinde rahatça basarak eğlenceli bir sürü tuş var.
Sadece eğlenmekle kalmayacak, konuşan kumandası ile birlikte sayıları, harfleri, renkleri, hava durumunu ve daha birçoğunu öğrenecek.
Fisher Price eğitici uzaktan kumanda ile bebeğiniz eğlenerek gelişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…