• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyuncaklarımız yeni sahiplerini arıyorlar....

birkizbirerkek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
82
2
0
34
İstanbul
$002.JPG Arkadaşlar hepsini birlikte vermek istiyorum biran önce elden çıksın diye taşınma arifesinde evde fazlalık olsun istemiyorum. Oyüzden fiyatı çok uygun yazdım. sadece bebek arabası fiyatına hepsini veriyorum. Parça başı 2 tlye gelmiyor nerdeyse hepsini 25tlye veriyorum. fiyatı çok uygun yazdım zaten pazarlık payı yok oyüzden.
bebek arabası- elektrikli süpürge (çalışır durumda)- çanta - vıkvık banyo oyuncakları- peluş büyük fil- büyük bebek-yürüme arkadaşı sesli uçak- legolar -blocklar- telefon- abaküs- saz -çek bırak giden tekne- peluş top.

merbaba size özel msj gönderdim ama gerilmi gelmezmi bilmiyorum sitede sorun varmış galiba ben oyuncakları almak istiyorum detayları görüşeyim sevgiler.

Merhaba opyuncakları bugün bir arkadaş gelip elden aldı üzgünüm.

arkadaşım oyuncaklar senin tabi istediğine verirsin ama ortada verilmiş bi söz var dün akşam yazıştık tamam dedik sen bana hesap numarası bende sana adres verdim dimi çocuklara oyuncakları anlattım alacağım dedim onlarda sabırsızlıkla bekliyolar tabi sen sözünde durmadığın için bu senin için çok bişey ifade etmiyodur

arkadaşım oyuncaklar senin tabi istediğine verirsin ama ortada verilmiş bi söz var dün akşam yazıştık tamam dedik sen bana hesap numarası bende sana adres verdim dimi çocuklara oyuncakları anlattım alacağım dedim onlarda sabırsızlıkla bekliyolar tabi sen sözünde durmadığın için bu senin için çok bişey ifade etmiyodur

canım arkadaşım senin yazdığın mesajda duruyor benim yazdığımda duruyor kopyalayıp koyalım istersen. sana yazdığım mesajda bir arkadş daha var yazan ona göre ona haber vercem dedim benden haber bekliyor diye senin mesjın bir aksilik olmazsa pazartesi alacağım demişsn. şimdi iki kişiyle aynı zamanda yazışıyorum ben sen havale yapmadın sadece aksilk olmazsa p.tesi alacağım dedin bu durumda ben diğer arkadaşa sizin yazdığınızn aynısını söyledim oda beklemek istemeyip gelip elden aldı bugün benden. Cuma akşamı konuştuk sizinle kesin alacağınzdan emin olmadn p.tesi beklerim almazsınız ben nerden bilebilirim?

Back