Bebek İkinci El oyuncaklarımız satışta

merhaba
telefonun fiyatını ve markasını öğrenebilir miyim? Ayrıca köpek ve kuzu peluş mu yoksa ses çıkarıyor mu? Benim çocuğum 6 aylık onun için daha çok sesli ve ışıklı oyuncaklar arıyorum...

Köpek ve eşek kac lira acaba birde fonksiyonları neler en sondakicanta nedir

Son düzenleme:

telefon kızımın odasında kaldı markasını hatırlamıyorum fiyatı 10tl.Köpek yürüyor konuşuyor vs..kuzuda masal anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam birde ninni söylüyordu

Son düzenleme:
Ben su ile yazılan kitapta problem yoksa alicam bu arada hiçbir problemi yok dımı eksik parçası felan birde eşeğin fiyatını ogrenebilirmiyim onuda alicam

Son düzenleme:
Arkadaşlar en iyisi ben yarın oyuncakların özelliklerini ve fiyatlarını liste yapayım.Diğerleride eklensin.Böyle yetiştiremeyeceğim.Herkes bir sayfadan baksın.

Özelden size mesaj yolluyamiyorum mesaj kutunuz dolmuş lutfen çantayı satmayın ben alicam eşek kac lira acaba onuda almak istiyorum

tamam çantanın detaylarını fotoğraf gönderirim size dediğim gibi kullandık.Kalemin dışındaki kağıtta soyulma var oda suyla dolduğunddan dolayı fotoğraf atarım tekrar içini ve kalemini.Eşek danky haydi danki haydi diye bir reklam vardı:)o danki bu danki.fiyatı 40tl kullanılmadı.Taklit özellikleri falan vardı galiba onuda açar bakarım

Kitabı alıyorum dany pahalı geldi o yüzden tek kitap olsun özelden mail adresimi gönderiyorum resimler icin kalemin kağıdı farketmez başka sorunu yoksa tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…