cnm halka ve küpler tam mı parçaları eğer uygunsa tren,halkalar ve küpleri 20 veririm cnm
küpler ve halkaları almak istiyorum fakat küplerde biraz daha ind. yapamazmısınızbide yeriniz nerde nasıl teslim alabiliriz teşekkürler...
teşekkür ederim evet 2oğlum var sizde haklsınız iyi akşamlar...teşekkürler yardımın indirimin için ama kargoda malum evt küpler güzel gerçekten ama sıfırı 32 tl ,eminimki elindeki ürünlerde temizdir ama biraz daha fazla çeşit olsaydı sanırım oğlunuz var sizin benimki kız toplu almak isterdim.dediğim fiyata alırdım ama uymadı hayırlı satışlar
canım normalde zaten tren 25tl ve küplerde playskoolun 25tl..parçaları tamdır ve sıfırdan farksızlar bu fiyata imkansız...toplu almak istediğin için treni 15tl,küpleri 20tl yaparım halkalarda hediyem olsun..inan hepsi sıfırdan farksız...
ben almak istiyorum 35 yapıyo sanırım ama kargomu uygun olur yoksa ptt mi ?bide kapıda ödeme yapabilirmiyim malum çocuktan dolayı dışarı çıkamıyorum,lütfen yardımcı olun teşekkürler...
ptt kargoyla uygun oluyor 7tl civarında tutabilir + 1-2tl de kapıda ödeme masrafı alıyorlar bilginize ..isim adres tel bilgilerinizi yazın istedğinizde kargolarım
telefon numaramı veriyorum çağrı atın ararım sizi.adres bilgilerini tel de veririm teşekkürler...o541 809 55 27
kargoya bugün veremiyeceğim için aramadım ptsi ararım cnmhala aramadınız !? oğlum bir an önce oyuncaklara kavuşmak istiyor.lütfen beni arayın...
ben almak istiyorum 35 yapıyo sanırım ama kargomu uygun olur yoksa ptt mi ?bide kapıda ödeme yapabilirmiyim malum çocuktan dolayı dışarı çıkamıyorum,lütfen yardımcı olun teşekkürler...
playskool küpler,halkalar ve trenimiz satılmıştır hayırlı olsun bebişimiz sağlıkla oynasın
beğenmenize çok sevindim hayırlı sağlıklı günlerde oynasın inşallah sevgileraz önce teslim aldım oyuncakları...oğluşum bayıldı en çokta tren ilgisini çekti :) çok teşekkür ederim esra hanım....
tren satıldı....chukun gösteri parkı 25tl olduuuuEki Görüntüle 605948 Eki Görüntüle 605949
Eki Görüntüle 605957 Eki Görüntüle 605958 Eki Görüntüle 605959 Eki Görüntüle 605960
tahta yapboz tren sağlığa zararlı madde içermez.taşıma çantası dışında sıfırdan farksız sadece 25tl
minik çocuklar, sevimli kamyon chuck ın vinçte 180 derece dönmesine yardım etmeye bayılacak. Her parçası eğlence dolu setin içine 1 motorlu araç ve aksesuarlar dahil.3yaş+ 2 kalem pil ile çalışır....30tl...
tren satıldı....chukun gösteri parkı 25tl olduuuu
Eki Görüntüle 605948 Eki Görüntüle 605949
Eki Görüntüle 605957 Eki Görüntüle 605958 Eki Görüntüle 605959 Eki Görüntüle 605960
Minik çocuklar, sevimli kamyon Chuck ın vinçte 180 derece dönmesine yardım etmeye bayılacak. Her parçası eğlence dolu setin içine 1 motorlu araç ve aksesuarlar dahil.3yaş+ 2 kalem pil ile çalışır....30tl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?