Bebek İkinci El oyuncaklar....

cnm halka ve küpler tam mı parçaları eğer uygunsa tren,halkalar ve küpleri 20 veririm cnm

canım normalde zaten tren 25tl ve küplerde playskoolun 25tl..parçaları tamdır ve sıfırdan farksızlar bu fiyata imkansız...toplu almak istediğin için treni 15tl,küpleri 20tl yaparım halkalarda hediyem olsun..inan hepsi sıfırdan farksız...

teşekkürler yardımın indirimin için ama kargoda malum evt küpler güzel gerçekten ama sıfırı 32 tl ,eminimki elindeki ürünlerde temizdir ama biraz daha fazla çeşit olsaydı sanırım oğlunuz var sizin benimki kız toplu almak isterdim.dediğim fiyata alırdım ama uymadı hayırlı satışlar

teşekkür ederim evet 2oğlum var sizde haklsınız iyi akşamlar...

ben almak istiyorum 35 yapıyo sanırım ama kargomu uygun olur yoksa ptt mi ?bide kapıda ödeme yapabilirmiyim malum çocuktan dolayı dışarı çıkamıyorum,lütfen yardımcı olun teşekkürler...

ben almak istiyorum 35 yapıyo sanırım ama kargomu uygun olur yoksa ptt mi ?bide kapıda ödeme yapabilirmiyim malum çocuktan dolayı dışarı çıkamıyorum,lütfen yardımcı olun teşekkürler...

ptt kargoyla uygun oluyor 7tl civarında tutabilir + 1-2tl de kapıda ödeme masrafı alıyorlar bilginize ..isim adres tel bilgilerinizi yazın istedğinizde kargolarım

ptt kargoyla uygun oluyor 7tl civarında tutabilir + 1-2tl de kapıda ödeme masrafı alıyorlar bilginize ..isim adres tel bilgilerinizi yazın istedğinizde kargolarım

telefon numaramı veriyorum çağrı atın ararım sizi.adres bilgilerini tel de veririm teşekkürler...o541 809 55 27

Son düzenleme:
telefon numaramı veriyorum çağrı atın ararım sizi.adres bilgilerini tel de veririm teşekkürler...o541 809 55 27

hala aramadınız !? oğlum bir an önce oyuncaklara kavuşmak istiyor.lütfen beni arayın...

Son düzenleme:
bi sorun mu var?niçin aramıyosunuz biran önce almak istiyorum...

playskool küpler,halkalar ve trenimiz satılmıştır hayırlı olsun bebişimiz sağlıkla oynasın

playskool küpler,halkalar ve trenimiz satılmıştır hayırlı olsun bebişimiz sağlıkla oynasın

az önce teslim aldım oyuncakları...oğluşum bayıldı en çokta tren ilgisini çekti :) çok teşekkür ederim esra hanım....

tren satıldı....chukun gösteri parkı 25tl olduuuu

alttaki arabanın tırtıklı tekerleri var kendisi yerleşip gezip dönüyor bu gösteri parkında...

pilsan dev kamyon piyasa fiyatı minumum 69tl çok az kullanıldı..çok sağlam ve çok kaliteli malzemeden yapılmış rahat 20-25kilo taşır..çocuk üzerine binip rahatça gezer...2yaş ve sonrası...sadece 35tl....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…