Bebek İkinci El oyuncaklar....

serrasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
643
3
318
Çanakkale
$02112012459.jpg $02112012460.jpg $02112012461.jpg $02112012462.jpg $02112012463.jpg $02112012464.jpg $02112012465.jpg

Minikler küpleri üst üste dizerken ve iç içe geçirirken hem el-göz koordinasyonlarını ve kavrama becerilerini geliştirecek, hem de çok eğlenecek.
Ayrıca en büyük küpte bebeğin ilgisini çekecek birbirinden farklı pek çok aktivite var.
Küpler iç içe geçince yandaki sapın yardımıyla her yere kolayca taşınabiliyor.playskool 25tl...
halkalar 8tl...
tesco marka telefon sesi rahatsız etmiyor az sesli 8tl..
Rahat kavranan bu oyuncak bebeğinizin el-gÖz koordinasyonu ve motor becerilerini geliştirirken etki-tepki kavramını anlamasını sağlar.
Birden fazla duyuya yÖnelik deneyimTitreyen Zürafa birden fazla duyuya yÖnelik oyun deneyimi sunar ve duyuların aralarındaki koordinasyona katkıda bulunur.
Titreyen Zürafa’nın vücudu, gÖrme, dokunma ve işitme duyularını uyaran, değişik dokunma hissi veren çeşitli
kumaşlardan yapılmıştır.İnce Hareket Gelişimi
Titreyen Zürafa ince hareket becerilerini ve el-gÖz koordinasyonunu geliştiren çeşitli aktiviteler sunar.
Örneğin çekip uzatmak için ise iki el uyum halinde kullanılmalıdır.Tanıma Becerileri
Titreyen Zürafa çekildiğinde titreyerek tekrar kısaldığı için bebeğin etki-tepki kavramını Öğrenmesinde yardımcı olur.Bebek arabası veya anakucağına asabilirsiniz. Bebeğinizin kol uzaklığına astığınız oyuncağı görebilmesi ve
uzanabilmesi için çapraz olarak asmanız gerekmektedir.15tl..
çıngıraklı devekuşu:5tl...

biz dün akşam ahşap halkalar aldık dışarı çıktığımızda..gündüz baya bi cevap bekledim takip ettim burayı kısmet olmadı.. iyi satışlar dilerim..

size özelden mesaj atamadım dolu gösteriyor msj kutunuz başka bi yorumunuza cvp vermiştim ama kısmet değilmiş mutlu günlerde kullansın bebişiniz...oyuncaklar günceldir arkadaşlar satıştaaalar....

ben zürafa ve devekuşunu istiyorum....15 liraya...tabi senin için uygunsa ?
nasıl olucak ödemee ve kargo ne kadar tutar acaba

tamam uygundur ödemeyi posta çek hesabıma havale ediyorsunuz dilerseniz özelden hesap bilgilerimi veririm aynı gün kargolarım.. kargoyuda ptt kargoyla yolluyorum 5-7tl arası tutuyor ama 5tl den fazla tutacağını sanmam...

bana özelden msn yada tel no nuzu gönderin iletişime gveçelim.benm bebiş durmuyo çok nete giremiyorum

$7.jpg $8.jpg
$02112012454.jpg $02112012455.jpg $02112012456.jpg $02112012457.jpg

tahta yapboz tren sağlığa zararlı madde içermez.taşıma çantası dışında sıfırdan farksız sadece 25tl
Minik çocuklar, sevimli kamyon Chuck ın vinçte 180 derece dönmesine yardım etmeye bayılacak. Her parçası eğlence dolu setin içine 1 motorlu araç ve aksesuarlar dahil.3yaş+ 2 kalem pil ile çalışır....30tl...

Back