- Konu Sahibi balbocegi35
-
Neden herkes bu kadar ilgisiz kimse konuya bakmıyor bile... Nerde dedikodu siz ordasınız Bu konuya da diğerleri gibi önem verip yazsanız olmaz mı?
öksüz ve yetim çocuklardan bahsediyorum lütfen biraz da olsun ilgi
Neden herkes bu kadar ilgisiz kimse konuya bakmıyor bile... Nerde dedikodu siz ordasınız Bu konuya da diğerleri gibi önem verip yazsanız olmaz mı?
öksüz ve yetim çocuklardan bahsediyorum lütfen biraz da olsun ilgi
Canım bende bebek kıyafetleri var
Nasıl yapıcaz?
Merhaba ben de katılıyorum sana aslında bende kıayafet bağısında bulunmak istiyorum hatta ama
Cocuk edirgeme kurumlarına oyle direkt bağıs yapılabiliyor mu bilmiyorum sen hiç konuştun mu?
Ben arayıp öğrenicem kaç erkek kaç kız var falan . Bebekler içinde öyle işyerimde hepsine yetecek kadar biriktirip toplu halde götürüp teslim etmek istiyorum oyuncak da dahil. Bunu çok istiyorum ama maalesef benimde buna gücüm yetmez ama yeni gibi olan eskileri de vererek bişeyler yapmış oluruz diye düşündüm. Başka fikriniz varsa onu da duymak isterim ?
ptt kargoyla olabilir ama fiyat konusunda da bi konuşmak lazım onlarlaBende oyuncak verebilirim elimde çok fazla oyuncak var koca bir koli...Hepside yeni çok az kullanılmış.Nasıl göderebilirim? Haber bekliyorum
ptt kargoyla olabilir ama fiyat konusunda da bi konuşmak lazım onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?