Oyuncak ve kıyafet bağışı lütfen okumadan geçmeyin !

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır çocuk esirgeme kurumunda ki çocukları ziyaret edip onları arada bir de olsa sevindirmek istiyorum ama asgari ücretle çalışan biri olarak inanın ki maddi gücüm bunu karşılamıyor. Aklıma burada kullanılmış temiz oyuncak ve kıyafetleri toplayıp minnoşları sevindirmek istiyorum . Herkes tabi farklı şeyler düşünebilir bu konuda hak veriyorum çünkü internetten kimseye güven olmaz ama ben tüm kalbimle gönlümden geçeni sizlere söylüyorum . Ben anne değilim bekar bir bayanım kendimi onların yerine koyduğumda inanın ki çok üzülüyorum ve onlara küçük de olsa sevindirmek istiyorum . Çocuklarınızdan kalanları çöpe atmak veya saklamak yerine el birliği ile onları mutlu edelim.

Yardımda bulunmak isteyen arkadaşlara adresimi atıcam.

Oyuncak ve kıyafetler toplandığında size minnoşların o gülen gözlerini de hepinizle paylaşmak istiyorum.

Neden herkes bu kadar ilgisiz kimse konuya bakmıyor bile ... Nerde dedikodu siz ordasınız Bu konuya da diğerleri gibi önem verip yazsanız olmaz mı?
öksüz ve yetim çocuklardan bahsediyorum lütfen biraz da olsun ilgi

Neden herkes bu kadar ilgisiz kimse konuya bakmıyor bile ... Nerde dedikodu siz ordasınız Bu konuya da diğerleri gibi önem verip yazsanız olmaz mı?

Merhaba ben de katılıyorum sana aslında bende kıayafet bağısında bulunmak istiyorum hatta ama
Cocuk edirgeme kurumlarına oyle direkt bağıs yapılabiliyor mu bilmiyorum sen hiç konuştun mu?

bir konu açıp 15-20 dakika içinde cevap alamayınca bu kadar hiddetlenmeniz garip değil mi? resmen azarlıyorsunuz cevap yazmayan herkesi..
yıllarca sosyal sorumluluk işlerinde görev almış biri olarak tavır bu olmamalı bence..
sizin konunuza ilgisiz kalmak "yardım" işine ilgisiz olmak demek değil..
belki insanlar sizin aracılığınızla yardım etmeyi gereksiz bulmuştur..
kendi yapacakları yardımı kendi planlamayı tercih ediyordur.. vs vs..
neyse fikrimi belirtmek istedim..
umarım iyi niyetinizle yardımcı olan arkadaşlar sayesinde güzel şeyler yaparsınız..

Canım bende bebek kıyafetleri var
Nasıl yapıcaz?

Ben arayıp öğrenicem kaç erkek kaç kız var falan . Bebekler içinde öyle işyerimde hepsine yetecek kadar biriktirip toplu halde götürüp teslim etmek istiyorum oyuncak da dahil. Bunu çok istiyorum ama maalesef benimde buna gücüm yetmez ama yeni gibi olan eskileri de vererek bişeyler yapmış oluruz diye düşündüm. Başka fikriniz varsa onu da duymak isterim ?

Merhaba ben de katılıyorum sana aslında bende kıayafet bağısında bulunmak istiyorum hatta ama
Cocuk edirgeme kurumlarına oyle direkt bağıs yapılabiliyor mu bilmiyorum sen hiç konuştun mu?

İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum :81:.
Kimse yazmadı diye görüşmemiştim ama bugün öğrenip konuşucam sizi de bu konu da bilgilendiririm.

Tamam canım, senden haber bekliyorum
Oyuncakta bakacağım..

Bende oyuncak verebilirim elimde çok fazla oyuncak var koca bir koli...Hepside yeni çok az kullanılmış.Nasıl göderebilirim? Haber bekliyorum

Son düzenleme:
Bende oyuncak verebilirim elimde çok fazla oyuncak var koca bir koli...Hepside yeni çok az kullanılmış.Nasıl göderebilirim? Haber bekliyorum
ptt kargoyla olabilir ama fiyat konusunda da bi konuşmak lazım onlarla

Konu sahibi lütfen konunla ilgilenir misin? Hazırlayım mı kıyafetleri 1 ay oldu konuşalı bir haber çıkmadı?
Dönüş yaparsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…