Oyuncak mini vosvos arıyorum.

ozlemekzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
51
11
48
Merhaba kızlar,nikah hediyeleri olarak dağıtmak üzere mini vosvoslardan arıyorum.Ancak bu işin ticaretini yapanlar tanesini 10 lira gibi uçuk fiyatlardan satıyor.Bildiğiniz bir yer var mıdır?Yada aramızda satışını yapan birisi?en az 500 adet almak istiyorum.Teşekkürler

Eklentiler

• Mini-Vosvos-Soz-Nisan-Kina-Nikah-Sekeri-Arabasi__120268131_0.jpg
    Mini-Vosvos-Soz-Nisan-Kina-Nikah-Sekeri-Arabasi__120268131_0.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 19.794
Merhaba kızlar,nikah hediyeleri olarak dağıtmak üzere mini vosvoslardan arıyorum.Ancak bu işin ticaretini yapanlar tanesini 10 lira gibi uçuk fiyatlardan satıyor.Bildiğiniz bir yer var mıdır?Yada aramızda satışını yapan birisi?en az 500 adet almak istiyorum.Teşekkürler
Bide sizin alacağınız sayı yüksek olunca dahada iner bence fiyat.

Dönem dönem Bim e A101 e filan geliyor canım, tüm akrabaları topla o gün marketten alın :) Kişi başı belli bir sayısı var çünkü. :KK55:

Müjdemi istiyoruuummm, müjdemi istiyoruuuummmm :KK49::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

arabaları süslenmiş olarak mı sade olarak mı arıyorsunuz.. bu işlerle uğraşan tanıdıklarım var, 9 tl gibi bir fiyata süslenmiş, etiketlenmiş olarak sipariş alıyorlardı, 500 adet olduğunda ya da süssüz olarak istediğinizde fiyat düşer sanıyorum.. ne şekilde istediğinizi belirtirseniz ona göre sorar bir fiyat alırım..

sevgiler..

arabaları süslenmiş olarak mı sade olarak mı arıyorsunuz.. bu işlerle uğraşan tanıdıklarım var, 9 tl gibi bir fiyata süslenmiş, etiketlenmiş olarak sipariş alıyorlardı, 500 adet olduğunda ya da süssüz olarak istediğinizde fiyat düşer sanıyorum.. ne şekilde istediğinizi belirtirseniz ona göre sorar bir fiyat alırım..

sevgiler..

Merhaba,sadece arabayı istiyorum,plaka yada süs istemiyorum.fiyatı öğrenebilirseniz sevinirim :) Teşekkürler :)

Teşekkür ederim şekerim :) ama yine de biraz bütçemi aşıyor belki sayıyı düşürürüm :) ama o kadar uğraştın yani dile benden ne dilersen :D
Bir tek dileğim vaaarrr mutlu ol yeteeerrr :KK48::KK48: Şaka bir yana inşallah gönlüne göre olur herşey canım...

Merhaba,sadece arabayı istiyorum,plaka yada süs istemiyorum.fiyatı öğrenebilirseniz sevinirim :) Teşekkürler :)

7 tl olabilirmiş.. karar verirseniz detayları özelden görüşelim, çünkü konu sıfır ürün satışına giriyor, forumda bu tür konular yasak..

sevgiler..

Merhaba, Eminönünde oyuncakcıların olduğu bir cadde var. oradan tanesi 4 TL den aldım ben geçen yaz. bilginize... :)

Back