Bebek İkinci El OYUNCAK HARİÇ NE ARARSAN VAR SIFIR HER ŞEY ETİKETİYLE

annembenimcanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
56
6
buraya eklediğim tüm ürünlerimin arkasındayım çünkü asla ayıplı ürünler değil bebek giyimi 6-18 ay arası ve hepsi etiketli hediye gelenleri satıyorum çünkü o kadar fazla geldi ki çoğunu giydiremedim bu arada cogu lcw minniks panco görüşbebe aziz bebe gibi markalar sadece bir kaç tane markasını benimde bilmediğim ürünler var.
fiyatları oldukca uygun tuttum ptt kargo ile gönderim yapıyorum ne alırsanız alın isterseniz hepsini alın ödeyeceğiniz ücret subeden teslim alırsanız 5 tl evime gelsin derseniz 7 tl dir cunkuz zarf gönderir gibi gönderiyorum ptt de ki arkadasım saolsun.
ateş ölçer ben dijital kulak ölçer aldığım için satıyorum yoksa calısıyor ve kullanışlı
emzirme sütyeni marka chezmam organık pamuktur sitesine de bakarsanız orjinal fiyatı 60 tl dir bir de kargo öderseniz daha pahalı olacak çünkü ben öyle aldım ama emzirme atleti kullandıgımdan sütyen sıfır şeklinde duruyor. beden olarak ithal ölçü kullanılmıs turkıyeye göre olcu 85
lansioh 40 ml göğüs ucu kremi bir kez doğum öncesi nasılmış diye hafıften parmagıma sıktım onun dısında aynen duruyor dogumdan sonra doktorum baska krem verdı cunku.
lierac catlak kremi son aldıgımdır son ay kullanamadım bebeiş erken geldi :) 2 parçak hızasında kullanılmıstır gerisi oldugu gibi duruyor. faturalıdır.
göğüs pompası chıcco markadır hiç kullanmadım çünkü ev hanımıyım gerek hiç olmadı ne diye almışssam ben de anlamadım :)
aynı sekılde süt saklama şişeleri de öyle hala açılmamış vaziyette poşetleriyle duruyor 2 adet
şimdilik ekleyecekleim bu kadar ihtiyacınız olan her şeyi yazabilirsiniz şayet elimde varsa eklerim.

Son düzenleme:
merabalar ben ozellikle etiketli kiyafet ariyordum yalniz hepsi tek karede olunca anlasilmiyor ayri resimler ve bedenleri rica etsem cunku yazlik bir sey alsam ayı denk gelmese sorun olur ve tek tek de fiyat istesem :)

merabalar ben ozellikle etiketli kiyafet ariyordum yalniz hepsi tek karede olunca anlasilmiyor ayri resimler ve bedenleri rica etsem cunku yazlik bir sey alsam ayı denk gelmese sorun olur ve tek tek de fiyat istesem :)

canım merhaba kıyafetleri bir arkadaş için ayırdım almaz ise sana dönüş yaparım.
haklısın toplu çektiğimden anlaşılmıyor ama cocuk olunca uzun uzun tek tek çekmeye zamanım olmadı malesef
hepsi etiketli bana hediye gelenler beğenmediğim için değil cocuk cabuk buyuyor biliyorsun o yüzden giydiremediklerimi satıyorum.
bir de tek tek satmıyorum malesef inan onunla da uğraşacak zamanım yok benim :) topluca bitirmek istiyorum nete çok giremiyorum çünkü takip edemediğimden yanlış anlama sakın.
yazlıklar genelde 1 1bçuk yaş sadece 1 tane var 2 ya da 3 yas olması gerek
diğer kışlıklar 6 aydan başlıyor 1 bck yasa kadar

Sıfır ürün satışı için konu açmak yasaktır.
2.el ürünlerin yanına eklenmiş tek tük sıfır ürüne bir şey demiyoruz ancak tamamı sıfır ürün olan bir konu açılamaz.

X