Oyuncak dizme

ysm44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
16
6
36
37
Merhabalar
Tecrübeli annelerden fikir alabilirmiyim :)
Oğlum 23 aylık oyuncaklarını bazen dizerek oynuyo genelde küçük olan oyuncaklarını. Bütün oyuncaklarını deil ama. Mesela küçük oyuncak arabaları oda herzaman deil bazen. Diğer gelişimleri normal konuşuyo söylediğimiz herşeyi taklit ve tekrar ediyo. Göz kontağı ismine cevap verme gösterdiğime bakma hepsini yapıyo. Saklanmaç oynamayı top oynamayı sever. Oldukça sosyal herkesle iletişimi var. Cümle kurmaya henüz başlamadı. Anne nerde baba gel gibi cümleler kuruyo. Sadece oyuncak dizmesinden endişe ettim. Korkmalımıyım??ben biraz paranoyak bi anneyim buluttan nem kapan cinsinden

Düzenli bir çocuktur belki bu şekilde her şeyden şüphe etmek ileride çocukta psikolojik sıkıntılara yol açar

Düzenli bir çocuktur belki bu şekilde her şeyden şüphe etmek ileride çocukta psikolojik sıkıntılara yol açar
Haklısınız ama ben bebeğim doğdu doğalı böyleyim.galiba benm bi doktora görünmem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…