Oyuncağı alacaktı, makineye sıkıştı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Avustralya'da, oyuncak makinesinden pelüş oyuncağı almak isteyen küçük bir çocuğun makineye sıkıştığı bildirildi.

RADİKAL –
Avustralya ’nın Tamworth kentinde, oyuncak makinesinden Despicable Me/Çılgın Hırsız filminin figürlerinden birinin oyuncağını almak isteyen 4 yaşındaki Henry Howes, makinenin içine girdi ve sıkıştı. Küçük çocuğun, kıskaçla oyuncağı alamayınca makineye elini soktuğu ve çok fazla uzanması nedeniyle içeri düştüğü belirtildi.

Daily Mail ’de yer alan habere göre, Henry’nin dokuz yaşındaki kardeşi Harvey’nin olaya şahit olduğu ve hemen annesi Emma’ya haber verdiği ifade edildi. Emma Howes’un yetkililere haber verdiği, ancak makinenin anahtarı bulunamadığı için çocuğun yarım saat boyunca makinede kaldığı bildirildi.

ÇOCUĞUNUN SIKIŞTIĞINA İNANAMADI

Konu hakkında konuşan 33 yaşındaki anne Howes, “Oyuncak makinesinde oynayıp oynayamayacağını sordu ve ben de ona bir sterlin verip kardeşiyle birlikte oynayabileceğini söyledim. Oynamaya gittiler ve daha sonra Harvey geldi ve ‘Henry makineye sıkıştı’ dedi. Elini sıkıştırdığını düşündüm, makinenin içinde olabileceğini tahmin etmedim. Tamamen içindeydi! Oraya girmeyi nasıl başardı bilmiyorum. Yalnızca dört yaşında ama uzun boylu” dedi. Küçük çocuğu gördüğünde çok güldüğünü söyleyen anne, görevlilerin de ilk duyduklarında olaya inanamadığını sözlerine ekledi.

Yetkililer oyuncağı küçük çocuğa hediye etti.

Küçükken geçtiğim delikler aklıma geldi. Kafam oyuncak makinesine girecek kadar çalışmamış... Düşünebilseydim girerdim kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…