Bebek Beslenmesi oyun ve oyuncaklar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Umutcum bu paylaşım iyi bir fikir olmuş.Alternatif olur yeni fikirler inş.
Kızımın şu sıra en keyif aldığı şey resimli kitaplar özellikle hayvanlara bayılıyor.Evde sürekli taklit halindeyiz.Aslan,kedi,inek ve kuş seslerini çok net çıkarıyor artık.O ses çıkardıkça eşimle biz alkış yapıyoruz ve tabi gülüyoruz.O da bundan acayip keyif alıyor olmalı ki biz güldükçe aralıksız yapıyor.

Bi de şu sıralar organların keşfindeyiz.Saçın nerde,dilin nerde,gözzz nerde?O buluyor anne ve baba alkışlıyor:)Ama bu organlar da hiç bitmiyor:)

:)maşallah alya hanıma..bizimki henuz ne organlarını nede hayvan seslerini öğrenemedi..pekde üstüne düşmedim açıkçası.çok hareketli bi bebek olmakla beraber çok çabuk sıkılan bi bebek..ama ençok bizimle hem ben hemde babasıyla üçlü paylaşımlarımızdan keyif aldığımızı farkettim..bikaç kitap aldım bu konuya ilişkin fakat henuz karıştırma fırsatım olmadı..hem canlı tecrübelerimizin daha etkili örnekler oluşturabiliceğini düşünüyorum..kapılar,dolaplar en büyük ilgi alanımız..keşif duygumuz gelişkin:)üçüncü şahıslarla diyolog kurma hevesimiz süper..yinede bu aylarda ne tip oyuncaklar almam gerektiğini bilemıyorum..türkçe konuşan bikaç bişi aldım..bikaçkez oynadı sıkıldı...oyle araba falanda ilgimizi pek çekmıyor..bakalım..paylaştıkça çıkıcaktır bişiler:)

bizimki de organlarını gösteriyo ama bazen karıştırıyo... ama herşeyden çabuk sıkılıyo...
şekillerin girdiği küpünü çok seviyo onunla çok oynuyoruz...
kardeşini çok seviyo onun organlarını gösteriyor... pış pış yapıyor.. genellikle onunla oyalanıyor zaten..
bir de bilgisayarla oynamayı çok seviyor... hoptek oynuyo... ama bir kaç gündür onuda istemiyo...
benimle beraber temizlik yapıyo. kalemle kağıtarı karalamayı çok seviyo...
daha çok ama aklıma geldikçe yazarım...

utkunun da çok çabuk sıkılan bi bebek olduğunu söyleyebilirim. ben de organlarını göstermeyi hiç düşünememiştim iyi oldu bu fikir. iki üç aydır hayvan seslerini taklit ediyo tabi benim bunu anlamam baya bi zamanımı aldı çocuk gut gut gut diyo ben ne oğlum diyorum meğer köydeki tavukların sesiymiş. inek böğürdükçe o da mooo diyor. köpeklerle beraber havlıyo. ama miyavlamayı öğretemedim kaydirigubbakcemile3

en sevdiğimiz oyun kepçeyi kafamıza vurmak yasakkelime

müziklere bayılıyor kıvrıla kıvrıla oynuyor ellerini şıklatmaya çalışıyor eeee ne de olsa angaralı kaydirigubbakcemile2

kalemi eline verdiğimizde kağıt yerine yüzünü boyuyo

arabalarla oynamayı seviyo bazen bi araba bi de bebek gösteriyorum o arabayı alıyo sanırım bu genlerinde olan bişey bebekler hiç ilisini çekmiyor

sırtında şekilli parçaları olan bi kaplumbağası var o şekilleri yerleştirmeye çalışıyor bazen yerleştiriyo olmazsa bırakıp gidiyo ben de teşfik etmek için yerleştirdikçe alkış yapıyorum hoşuna gidiyor

farklı mimikler yapıyor biz de hepsine bi isim taktık kızgın ol diyince kaşlarını çatıyo çirkin ol diyince yüzünü buruşturuyo elini azına götürüp aaaa diyo

tavşan gezmiş oyunumuz var onu çok yapıyo avucunda gezinen tavşanı parmaklarıyla yakalıyo komşuda olan serçe parmak geliyo hani bana diyp gıdıklıyo

ben de faklı bişeyler öğretmek istiyorum arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…