Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oyun parkını nasıl kullanabilirim

shrineee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
43
1
28
Şanlıurfa
selam kızlar ben bu tur bi oyun parkı istiyorum ama bebek odası yapamıcam galiba yer sorunumuz var karyola tipi beşiklerde çekmeceler falan oluyo bebişn kıyafetleri için bunda öle bi şansımız yok ıvır zıvır kıyafetlerini bezini falan koymak için ne tür bişey bulabilirim ya da bunlarda ayrı bi bölme falan varmı ürünü canlı olarak inceleyemedim pek bi fikir verin lütfen.. Eki Görüntüle 762386

selam kızlar ben bu tur bi oyun parkı istiyorum ama bebek odası yapamıcam galiba yer sorunumuz var karyola tipi beşiklerde çekmeceler falan oluyo bebişn kıyafetleri için bunda öle bi şansımız yok ıvır zıvır kıyafetlerini bezini falan koymak için ne tür bişey bulabilirim ya da bunlarda ayrı bi bölme falan varmı ürünü canlı olarak inceleyemedim pek bi fikir verin lütfen.. Eki Görüntüle 762386

canım bende de bunun bi benzeri var.ıvır zıvırları koymak için altta fermuarlı bir bölum var ama giydigi degilde daha cok giymedigi ve gereksiz şeyleri koyman için uygun daha cok.bana memnunmusun diye sorarsan şuan değilim.kızım uykuda sıks ık dönüyor ve döndüğünde beşiğin kuması naylonumsu oldugu ıcın hısır hısrı ses cıkarıyor onun dışında bi şikayetim yok güzel yani. benim kinde bi bölüm daha vardı.ama bebişin kıyafetleri için ayrı bir dolap sart

hmm fazlalıkları ortadan kaldırmakta bişey :)) bnm yer problemim var bu türlerde biraz büyük olduğu için bunu anca sığdırcam dolap için ayrı yer nasıl bulcam o da ayrı mesele teşekkürler canm

Back