Aldığım oyun parkına normal yatak almak istemedim hep sünger diyor ama bebiş rahat edermi sünger yatakta ben daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm için ortopedik yatak alıyım diyorum ama şu kafamı karıştırdı hamak katında ortopedik yatak acaba ağır gelir mi?
Gerçi o ortopedik yataklarıda daha inceltmişler oyun parkı yatakları için ama kenarları file olduğu için yırtılırmı diye kafama takıldı
ortopedik yyatak buldunmu canım biz bulamadık olanlar çok kalındı süngerde terletir diye almadık annem pamuktan yaptı yatağını.. ince ortopedik yatak varsa alırım zaten ben kızı alt tarafa geçirdim ayaklandığı için
biz de pamuk yatak yaptırdık.ama o da pek sağlıklı değil sanki.içine gömülüyo bazen bebeğim.ortopedik yatakların yüksekliği 18 cm idi baktığımda.üst kata koyulduğunda çok yüksek oluyodu almadık o yüzden.alt kata geçince alırız artık..
oyun parkına uygun ortapedik yatak bulamadık bız o boyutlarda cok aradık ama yoktu ınce pamuk yatak yaptırdı annem rahat ettık sungerden ıyı bence sımdıde buyudu yere cok yakın oldu dıye üsür diye cekınıyordum battanıye koydum şimdi iyiyiz bence pamuktan yatak yapsan daha ıyı
canım bende chicco lullaby modeli var arakatlı onu aldığımız yerden yatak da aldık sünger değil ama ortopedik de değil,snger gibi ince değil.ay anlatamadım ki.ben çok memnunum.hiç içine gömülmüyor.
ortopedik yatak çok kalın bişey arakatta kullanamazsın.
teşekkürler hepinize bir sürü sitede var oyun parkı için ortopedik yatak ama bende çekindim ara katta kullanılmaz gibi geldi banada alt katta yatsa problem değil belkide pamuk yatak yaptırmak daha mantıklı peki onun ebatları varmı yoksa yorgancıya gidince onlar biliyorlarmı kalınlıklarını
bende park yatak alıcam normal yatak döşeği almak istemedim ortopedik yatak diğerine göre daha sağlıklı diye düşünüyorum içine çökmede olmuyormus kafama yattı yani