Doğuma Hazırlık Oyun Parkı Yatağı Yardım Lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ne güzelkayınvalden yapıcakmış. ben terziye yaptırdım 7-8 cm kalınlığı olacaktı ama bi baktım ki 30 cm yükseklik oklavayla dövün kabartısı iner dedi. ben yatağın altına koydum üstüne oturuyorum, bakalım incelcek mi? olmadı annemle içini boşaltırız. bildiğin pofuduk minder oldu bu, yorgan katlayıp koysam daha iyiydi off ya oofff çok sinir oldum, o kadarda köşeli olsun dediğdim, adam bide "anladık" deyip tirip yaptı neyse ya evde yorgan çok, seriveririm, bununlada büyüyünce minder deyip oynar

bebeğimin yatak sorunu sonunda çözüldü. sitelerde koltuk imalathanesinden 5 cm kalınlığında 65-95 ölçülerinde sarı sünger kestirdi babam. bebiş için deyince ücrette almamışlar annemde daha önce aldığı parça nevresim kumaşını çıkarıp süngerin üstüne kılıf yaptı. mis gibi yeni doğan yatağı oldu, sert sünger yerine sarı sünger kestirmek daha mantıklı. yaz bebeğ nasılsa, 3-5 ay bunda yatar sonra güzel bi visko felan bi yatak bakarız. inanlılmaz rahatladım. bebişim artık herşeyin tamam, bir sen eksiksin. sevgiyle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…