fikri olan, yorum yazmak isteyen yok mu arkadaşlar..
tatlım, benim bebeğim 3 aylık, park beşikte yatıyor. ben sünger yatak almadım. terletir diye. park yatağın o üstü yumuşak yatak tabanına oğlumun büyük , kalınca bir polar battaniyesinii katlayıp serdim.yumuşacık oldu. hem içine göçmesi ço iyi değil bence omurga sağlığı açısından... zaten park yatağın üst kademesi oturmaya, hareketlenmmeye başlayana kadar. alt kademeye geçince de visco alırız.
cnm bende araştırıyorum bu konuyu yarı viskolar var bnm doktorumda yarı visko almamı önerdi ben bir yerde buldum kalınlığıda çok güzel antalyada isen dokumada kipa var onun karşısında mavi akdeniz bebek var orda çeşit var ben ordan alıcam sende bir bak istersen bu mağaza antalyada
oğlum kilo aldığı için alt kademeye geçtik dün. sorun olur sanıyordum ama olmadı. evde, kaynanam verdiği için birilerine veremediğim, yer bulamadığım yün yorganı güzelce katladım, tam beşik ölçüsünde oldu:))üzerine polar battaniye ve nevresim takımı.resim ekliyorum
İnşallah bebeğin yatar beşiğinde biz boşuna almışız bir ay yattı sadece alıştıramadık koyduğumuzu anlıyor uyanıyordu.
İnşallah bebeğin yatar beşiğinde biz boşuna almışız bir ay yattı sadece alıştıramadık koyduğumuzu anlıyor uyanıyordu.
şöyle bir sorun oldu, üst kademe yandan itince sallanıyordu hafifçe. şimdi sallama ayaklarını taktık, o da haldır huldur sallıyor. oğlum o yüzden beşikte sallamayla yatmıyor. ayağımda sallayıp yatağına koyuyorum. uyanana yakın o mahmurlukta sallaıyorum beşikte.
İşte birde o sorun var ses çıkarıyor hemde çok sallanmıyorMobilya beşikler daha iyi gibi galiba ben alırken park yatağı sevmiştim ama kullanınca hoşuma gitmedi.
aynen...çok sinir bir ses.. ayakta sallamaya alıştırmayacaktım, sırf bu yüzden alıştık. zamanında eşim mobilya beşik istemişti, ben salak gibi heves etmiştim...
aynen...çok sinir bir ses.. ayakta sallamaya alıştırmayacaktım, sırf bu yüzden alıştık. zamanında eşim mobilya beşik istemişti, ben salak gibi heves etmiştim...
Bende şimdi ayağımda uyutuyorum .Valla biz neler yaptık ya uyuması için eski usül salıncak bile kurduk:)ama oda hos olmuyor evın ortasında bir ay kullandık onuda.Şimdi güzel uyuyor benle en azından uyku sorunu çekmiiyorum.Ama büyüdükçe değişiyorlar benimde yaza kadar ayırmam lazım.
bende her ihtimale karşı kayınpederime tavana çaktıracagım bi salıncak yaptırcam. dört çıtayı birleştirip altına kumaş geçirilip yapılanlardan. uyku sorunu olan bebekler için bire birmiş. dünya para vermenize gerek yok eski usul şimdilerde çok moda
tatlım, benim bebeğim 3 aylık, park beşikte yatıyor. ben sünger yatak almadım. terletir diye. park yatağın o üstü yumuşak yatak tabanına oğlumun büyük , kalınca bir polar battaniyesinii katlayıp serdim.yumuşacık oldu. hem içine göçmesi ço iyi değil bence omurga sağlığı açısından... zaten park yatağın üst kademesi oturmaya, hareketlenmmeye başlayana kadar. alt kademeye geçince de visco alırız.
benim 8,5 aylık oğlum var.eşim mobilyacı ama ilerde ranza yaparız die(6 yaşında bi oğlum daha var)biz park yatak aldık Sunny Baby Oyun Parkı Dream (SB-704) : Kadınlar kulübü, Sohbet Chat, kadın özel, Kadınlar Kulübü forum,Gebelik,Cinsellik, Güzellik, Makyaj, Evlilik, Kadinlarkulubu.net, Diyet, Kadın, videolar, video, kadınca, kadınlar, Bayan özel, Kızlar,oyun, oyunla bu model .içinede visko ortapedik yatak aldık.ilk 1,5 ay ben salonda annem ben ve bebek yattık.benim biraz zordu ilk zamanlarım.annem ona yorgandan çok güzel yer yaptı oraya yatırdı.sonra çok uyanıyodu ya yanımda ya salonda yada hiç uyumuyodu.pek fazla yatamadı beşiğine.ama ben ilk kez duyuyorum visko yatak iyi değil die.herhangi bir zararını görmedim.her ay dr kontrolü oluyo.birde eski usul ayakta sallama tavan beşiği gazlı bebekler için birebir.ben ilk oğlumda hiç sallamamıştım.ama ikincide direkt salladım ve daha rahat ettim.herşeyi bu kadar ince eleyip sık dokumayın.şimdi düşünüyoryumda ilk anne olduğumda herşeyi didiklerdim aman bu zararlı aman bu olmaz bu şöle bu böle kendimi yıpratmışım.şimdi öle değil.biraz rahat olmanızı tavsiye ediyorum.unutmayın bu ülkede rast gele büyüyen çocular var.onları görünce inanın yaptığınız herşey anlamsız geliyor..hayırlı doğumlar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?