• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oyun Parkı Yatağı Yardım Lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
arkadaşlar oyun parkımızı aldık ama içine alacağımız yatak büyük bir sorun oldu.
bark yatağı ölçümüz 65*95
bebek dogduktan sonra direk oyun parkına yatırırız diye düşündük.
şimdilerde içine yatak arayışı içine düştük fakat istediğimiz gibi yumuşak bir yatak bulamadık.
bebek 5-8 aylık olana kadar viskoları ne satıcılar nede doktorlar önermiyor. bebek oturmayı öğrenmeden almayın diyorlar.
biz hep bi tane alırız, iyisi olur visko olur falan diyorduk ama şimdilik onu alamıyoruz.
oyun parkları için olan sünger yataklara baktım, kenarından dokununca yumuşak gibi, zaten ince oluyor. ama ortadan elin tabanıyla bastırınca sert gibi geldi bana.
yeni dogan bebek için yeterince yumuşak gelmedi, bu yüzden hiç içime sinmedi.
dışardan sünger kestirirz dedik ama istediğimiz yumuşaklıkta sünger bulamadık.
süngerci "isterseniz elyaf yatak yapabiliriz" dedi.
daha önceden U şeklinde hamile yastığı yaptırmıştım boncuk elyaftan. dışınada terletmeyen bir kılıf kullanmıştık.

şimdi yeni doğan için; bebek büyüyene biz ona visko yatak alana kadar önerebileceğiniz güvenilir bi marka park yatak var mı?
ikinci olarakta bu boncuk elyaftan yatak yaptırma fikri sizce nasıl?

inanın evimdeki tüm koltuk ve çekyatlara elimin tabanıyla bastırıyorum içe çöküyor ama bu park yataklar içe göçmüyor.
küçük beşik yada hamakla başlayan arkadaşlar bu ürünlerin içinde ne var. pofuduk mu?

hiç içim rahat değil, hemde hiç. minicik olucak, nerede rahat eder kızım. bebeğin altına yorgan yada battaniye konulduğunuda duydum. Elyaf yatak daha mantıklı gibi. Lütfen yazıyı okuyan herkes bi yorum yazsın..

fikri olan, yorum yazmak isteyen yok mu arkadaşlar..

tatlım, benim bebeğim 3 aylık, park beşikte yatıyor. ben sünger yatak almadım. terletir diye. park yatağın o üstü yumuşak yatak tabanına oğlumun büyük , kalınca bir polar battaniyesinii katlayıp serdim.yumuşacık oldu. hem içine göçmesi ço iyi değil bence omurga sağlığı açısından... zaten park yatağın üst kademesi oturmaya, hareketlenmmeye başlayana kadar. alt kademeye geçince de visco alırız.

tatlım, benim bebeğim 3 aylık, park beşikte yatıyor. ben sünger yatak almadım. terletir diye. park yatağın o üstü yumuşak yatak tabanına oğlumun büyük , kalınca bir polar battaniyesinii katlayıp serdim.yumuşacık oldu. hem içine göçmesi ço iyi değil bence omurga sağlığı açısından... zaten park yatağın üst kademesi oturmaya, hareketlenmmeye başlayana kadar. alt kademeye geçince de visco alırız.

bu gün terziye gittik, pamuk elyaftan yatak yaparız dediler. kalınlığı en fazla 7-8 cm olucak. bebek içinse çok kalın olmazmış zaten. park yatakların kalınlığıda 5-6 cm falan. beğenmezsem senin gibi bende battaniye katlarım, üstünede çarşafını sererim, olur biter. amma kafamı yordu bu mesele :9::9::9:

cnm bende araştırıyorum bu konuyu yarı viskolar var bnm doktorumda yarı visko almamı önerdi ben bir yerde buldum kalınlığıda çok güzel antalyada isen dokumada kipa var onun karşısında mavi akdeniz bebek var orda çeşit var ben ordan alıcam sende bir bak istersen bu mağaza antalyada

canım sakın diyeyim, tam visko yarı visko ne olursa olsun yeni doğan için önerilmiyor. viskolar sık donkuma bişi o yüzden bebek ters dönerse nefes alamayabilir dediler. yeni doğan bebeğin yapısınada uygun değilmiş. bana satıcılar bile vermedi. önermiyoruz dediler. süngerle başlayabilirsin ama ben yeterince yumuşak bulmadım. altına battaniye yada yorgan sermek daha mantıklı.

bizim ufaklık oturmayı öğrenmeden almam ben visko, kuzenlerde doktor onlar bile önermiyo. bebeğin yapısına uygun değil diye. çünkü bebek düz yatmayacak, anne karnındaki gibi cenin pozizsonunda yatacak. ben boncuk elyaftan yaptırıyorum. gelince resimlerini çekip koyarım buraya birde öyle fikir alırım tecrübeli annelerden..

oğlum kilo aldığı için alt kademeye geçtik dün. sorun olur sanıyordum ama olmadı. evde, kaynanam verdiği için birilerine veremediğim, yer bulamadığım yün yorganı güzelce katladım, tam beşik ölçüsünde oldu:))üzerine polar battaniye ve nevresim takımı.resim ekliyorum

Eklentiler

• $102_0332.jpg
    $102_0332.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 1.391
oğlum kilo aldığı için alt kademeye geçtik dün. sorun olur sanıyordum ama olmadı. evde, kaynanam verdiği için birilerine veremediğim, yer bulamadığım yün yorganı güzelce katladım, tam beşik ölçüsünde oldu:))üzerine polar battaniye ve nevresim takımı.resim ekliyorum

benimde mantığıma uyan bu, ya yorgan ya battaniye :42::42::42: firmalar daha iyisini yapana kadar, bebek için en sağlıklısı :emir_bebek:

İnşallah bebeğin yatar beşiğinde biz boşuna almışız bir ay yattı sadece alıştıramadık koyduğumuzu anlıyor uyanıyordu.

İnşallah bebeğin yatar beşiğinde biz boşuna almışız bir ay yattı sadece alıştıramadık koyduğumuzu anlıyor uyanıyordu.

şöyle bir sorun oldu, üst kademe yandan itince sallanıyordu hafifçe. şimdi sallama ayaklarını taktık, o da haldır huldur sallıyor. oğlum o yüzden beşikte sallamayla yatmıyor. ayağımda sallayıp yatağına koyuyorum. uyanana yakın o mahmurlukta sallaıyorum beşikte.

Valla biz ikimiz yatıyoruz ayrı bişey yapmadık almadıkta artık.Aslında bundan memnun değilim ama eşi bile ayırdık yataktan.Ama benim çocuğum hiç durmuyordu sürekli eşimle sorun çıkıyordu.Alıştırmam lazım artık benimde bakalım ne zaman.Yatağında yatmayınca zorlamadık artık ikimiz koyun koyuna yatıyoruz şimdi.

şöyle bir sorun oldu, üst kademe yandan itince sallanıyordu hafifçe. şimdi sallama ayaklarını taktık, o da haldır huldur sallıyor. oğlum o yüzden beşikte sallamayla yatmıyor. ayağımda sallayıp yatağına koyuyorum. uyanana yakın o mahmurlukta sallaıyorum beşikte.

İşte birde o sorun var ses çıkarıyor hemde çok sallanmıyorMobilya beşikler daha iyi gibi galiba ben alırken park yatağı sevmiştim ama kullanınca hoşuma gitmedi.

İşte birde o sorun var ses çıkarıyor hemde çok sallanmıyorMobilya beşikler daha iyi gibi galiba ben alırken park yatağı sevmiştim ama kullanınca hoşuma gitmedi.

aynen...çok sinir bir ses.. ayakta sallamaya alıştırmayacaktım, sırf bu yüzden alıştık. zamanında eşim mobilya beşik istemişti, ben salak gibi heves etmiştim...

aynen...çok sinir bir ses.. ayakta sallamaya alıştırmayacaktım, sırf bu yüzden alıştık. zamanında eşim mobilya beşik istemişti, ben salak gibi heves etmiştim...

Bende şimdi ayağımda uyutuyorum .Valla biz neler yaptık ya uyuması için eski usül salıncak bile kurduk:)ama oda hos olmuyor evın ortasında bir ay kullandık onuda.Şimdi güzel uyuyor benle en azından uyku sorunu çekmiiyorum.Ama büyüdükçe değişiyorlar benimde yaza kadar ayırmam lazım.

Bende şimdi ayağımda uyutuyorum .Valla biz neler yaptık ya uyuması için eski usül salıncak bile kurduk:)ama oda hos olmuyor evın ortasında bir ay kullandık onuda.Şimdi güzel uyuyor benle en azından uyku sorunu çekmiiyorum.Ama büyüdükçe değişiyorlar benimde yaza kadar ayırmam lazım.

bende her ihtimale karşı kayınpederime tavana çaktıracagım bi salıncak yaptırcam. dört çıtayı birleştirip altına kumaş geçirilip yapılanlardan. uyku sorunu olan bebekler için bire birmiş. dünya para vermenize gerek yok eski usul şimdilerde çok moda :16::16::16:

bende her ihtimale karşı kayınpederime tavana çaktıracagım bi salıncak yaptırcam. dört çıtayı birleştirip altına kumaş geçirilip yapılanlardan. uyku sorunu olan bebekler için bire birmiş. dünya para vermenize gerek yok eski usul şimdilerde çok moda :16::16::16:

Evet o iyi ya hatta bize gelenler niye böyle yaptınız alıştırdınız diyordu onlarında çocukları olunca görcem ben uyutmak için herşeyi yapıyoruz işte.

bende 31 haftalık hamileyim park beşik almayı düşünüyorum bebek için rahatlık açışından ve kullanış açışından nasıl

benim 8,5 aylık oğlum var.eşim mobilyacı ama ilerde ranza yaparız die(6 yaşında bi oğlum daha var)biz park yatak aldık Sunny Baby Oyun Parkı Dream (SB-704) : Kadınlar kulübü, Sohbet Chat, kadın özel, Kadınlar Kulübü forum,Gebelik,Cinsellik, Güzellik, Makyaj, Evlilik, Kadinlarkulubu.net, Diyet, Kadın, videolar, video, kadınca, kadınlar, Bayan özel, Kızlar,oyun, oyunla bu model .içinede visko ortapedik yatak aldık.ilk 1,5 ay ben salonda annem ben ve bebek yattık.benim biraz zordu ilk zamanlarım.annem ona yorgandan çok güzel yer yaptı oraya yatırdı.sonra çok uyanıyodu ya yanımda ya salonda yada hiç uyumuyodu.pek fazla yatamadı beşiğine.ama ben ilk kez duyuyorum visko yatak iyi değil die.herhangi bir zararını görmedim.her ay dr kontrolü oluyo.birde eski usul ayakta sallama tavan beşiği gazlı bebekler için birebir.ben ilk oğlumda hiç sallamamıştım.ama ikincide direkt salladım ve daha rahat ettim.herşeyi bu kadar ince eleyip sık dokumayın.şimdi düşünüyoryumda ilk anne olduğumda herşeyi didiklerdim aman bu zararlı aman bu olmaz bu şöle bu böle kendimi yıpratmışım.şimdi öle değil.biraz rahat olmanızı tavsiye ediyorum.unutmayın bu ülkede rast gele büyüyen çocular var.onları görünce inanın yaptığınız herşey anlamsız geliyor..hayırlı doğumlar dilerimm

benim 8,5 aylık oğlum var.eşim mobilyacı ama ilerde ranza yaparız die(6 yaşında bi oğlum daha var)biz park yatak aldık Sunny Baby Oyun Parkı Dream (SB-704) : Kadınlar kulübü, Sohbet Chat, kadın özel, Kadınlar Kulübü forum,Gebelik,Cinsellik, Güzellik, Makyaj, Evlilik, Kadinlarkulubu.net, Diyet, Kadın, videolar, video, kadınca, kadınlar, Bayan özel, Kızlar,oyun, oyunla bu model .içinede visko ortapedik yatak aldık.ilk 1,5 ay ben salonda annem ben ve bebek yattık.benim biraz zordu ilk zamanlarım.annem ona yorgandan çok güzel yer yaptı oraya yatırdı.sonra çok uyanıyodu ya yanımda ya salonda yada hiç uyumuyodu.pek fazla yatamadı beşiğine.ama ben ilk kez duyuyorum visko yatak iyi değil die.herhangi bir zararını görmedim.her ay dr kontrolü oluyo.birde eski usul ayakta sallama tavan beşiği gazlı bebekler için birebir.ben ilk oğlumda hiç sallamamıştım.ama ikincide direkt salladım ve daha rahat ettim.herşeyi bu kadar ince eleyip sık dokumayın.şimdi düşünüyoryumda ilk anne olduğumda herşeyi didiklerdim aman bu zararlı aman bu olmaz bu şöle bu böle kendimi yıpratmışım.şimdi öle değil.biraz rahat olmanızı tavsiye ediyorum.unutmayın bu ülkede rast gele büyüyen çocular var.onları görünce inanın yaptığınız herşey anlamsız geliyor..hayırlı doğumlar dilerimm

ilk bebek olunca insan pek çok şeye heves ediyor. her şeyin en iyisi olsun diye ince eleyip sık dokuyor. kim bilir bize ne süprizler hazırlayacak, hayal ettiğimiz gibide olmayacak belkide ama yinede insan içindeki heycanla ne yapacağını şaşırıyor.

visko belli bi aya kadar önerilmiyor yoksa benimde favorim. c.tesi alıcam yatagını terziden. inşallah istediğim gibi yapmışlardır :16:

slm kızlar bende 28 haftalık hamileyim,nisanın sonuna doğru kraftın park yatağını alıcam(kırmızı-gri olanından) kayınvalidem yün yatak ve yastık yapıcak,en sağlıklısı oymuş,hazır satılan o yataklarda yatırmam ben torunumu dedi:)) birde ona uygun yünden ince bir yorgan dikecek bi güzel nevresim setini alıp geçircez,ohh oldu bitti,en sağlıklısından bi yatağı olcak oğluşumun:nazar:

Back