• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun parkı kullanan anneler yardımcı olurmusunuz?

sece

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
462
11
623
Zonguldak
merhaba
ben daha doğum yapmadım ve araştırmaya başladım oyun parklarını
en beğendiğim chicconun bu sene çıkardığı fiyatı 300 küsür olab bir üründü oldukça kaliteli görünüyor ama chicconun ürünleri beşik gibi sallanmıyormuş ben bir süre oyun parkıyla idare etmeyi düşünüyorum hemen oda almayı düşünmüyorum o yüzden kaliteli ve kullanışlı olsun istedim sallanmak çok önemli mi her çocuk sallanırmı kafam çok karıştı
kullananlar hangi markalı ürünler kullanıyor ve memnunmusunuz ?

canım her çocuk sallamadan hoşlanmıyor benim park yatağımın sallanabilir özelliği var ama hiç kullanmadım yanlız bi park yatak için 300 ytl fazla inan bana diğerleride kaliteli 150 civarı çok iyi park yatak bulabilirsin

Sallanması önemli,ya sallanmayı severse.Gerçi anne sütü alıyorsa,emip uyuyacaktır.Ama ya bırakırsa vs. bütün ihtimalleri düşünmek lazım.Chicco kaliteli evet ama arkadaşın dediği gibi 150 ye cok hoş modeller var.Bence geniş olmasına dikkat edin,bir süre sonra dönmeye başlıorlar,dar geliyor.

canım bızde park yatak kullanıyoruz ve cok memnunum.bızımkı sevı bebenın kendı urunu.aldıgımızda 160 ytl ıdı.genıs olmasına dıkkat et bızımkı yeterınce genıs sallanması ıcın aparatları var ama bız kullanmadık sallamak ıstedıgımde ıcındekı yatagını sallıyorum monte edıldıgı ıcın sallanıyor.bız ıcıne yıne sevı bebenın vısko yatagını aldık bebegın seklıne gore sekıl alıyor yatagı.oda 55 ytl ıdı.suanda da cok degıstıgını sanmıyorum fıyatların

canım bızde park yatak kullanıyoruz ve cok memnunum.bızımkı sevı bebenın kendı urunu.aldıgımızda 160 ytl ıdı.genıs olmasına dıkkat et bızımkı yeterınce genıs sallanması ıcın aparatları var ama bız kullanmadık sallamak ıstedıgımde ıcındekı yatagını sallıyorum monte edıldıgı ıcın sallanıyor.bız ıcıne yıne sevı bebenın vısko yatagını aldık bebegın seklıne gore sekıl alıyor yatagı.oda 55 ytl ıdı.suanda da cok degıstıgını sanmıyorum fıyatların

canım bende içine yatak almayı düşünüyorum şu ankini annem hazırladı çok rahat gelmedi seninki nasıl sünger terletir diye almak istememiştim ben memnunmusun

ben netten baktığım için çok anlamıyorum belki haklısınız ama 300 milyonun fazla olduğu konusunda benim ilk çocuğum daha sonrada kullanabiliyim bide almışken kaliteli olsun düşüncesi birde nasıl olsa yatak odamda yatıcak oyunparkında o yüzden mobilya almıyım diyorum . belki benimkide sallanmıcak ama ya sallanmadan uyumazsa düşünceside kafamı kurcalıyor
birde bir sitede okudum yorumlarda dar alın diyordu kapılardan geçmesi rahat oluyor diye ama keride geniş olsun demiş ebatlarınada ayrıca dikkat ediyiyim o zaman

ben netten baktığım için çok anlamıyorum belki haklısınız ama 300 milyonun fazla olduğu konusunda benim ilk çocuğum daha sonrada kullanabiliyim bide almışken kaliteli olsun düşüncesi birde nasıl olsa yatak odamda yatıcak oyunparkında o yüzden mobilya almıyım diyorum . belki benimkide sallanmıcak ama ya sallanmadan uyumazsa düşünceside kafamı kurcalıyor
birde bir sitede okudum yorumlarda dar alın diyordu kapılardan geçmesi rahat oluyor diye ama keride geniş olsun demiş ebatlarınada ayrıca dikkat ediyiyim o zaman

ben de kesinlikle geniş almanı tavsiye ederim.ben de kullanıyorum benimki baby care.fiyatı da uygundu aldığımda.geceleri yanımda yatması için almıştım.ayrıca bebek odası da aldığım için pahalı bişey almak istemedim ama çok memnunum.çok geniş kullanışlı.şimdilik üst katında yattığı için istersen sallayabiliyosun.sallanması için ayrı aparatı var ama ben takmadım.oğlum sallanmadan uyuyo çünkü.yatağın yerini sürekli değiştirmiceksen kapıdan geçmesinin de pek önemi yok bence.önemli olan bebeğinin rahat etmesi...

üst katında yattığında sallanma aparatı olmasada sallama imkanı var mı ve nasıl oluyor

Üşenmedim kapı aralığını ölçtüm ,80 cm :)
Valla kapılardan geçmesi iyi olur tabi.Benimki sepet beşik,sabah güneş alıyordu yatak odam,oturma odasına gidyorduk ikindi tekrar yatak odasına,hatta mutfaga bile götürdüğümüz olmuştur.
Üst kat asma kat olduğu için sallanıyordur.Bir de netten alıcaksın sanırım,keşke mağazadan alabilsen,en azından benzer modelleri gör incele.Beni pek sarmamışlardı.

haklısın şulecim ama burada çok alternatif yok ve tabi doğru düzgün markalarda . olan şeyler herkesin evinde gördüğün modeller çünkü 2 tane bebek mobilyası satan yer var . o yüzden hem kullananlara sormak istedim bide markalı olursa kumaşın kaliteside iyi olur diye düşündüm açıkçasıda her evde gördüğüm en çok satılan ürün olan mavi-lacivert kenarda ayı olan oyun parkında gına geldi

canım bende içine yatak almayı düşünüyorum şu ankini annem hazırladı çok rahat gelmedi seninki nasıl sünger terletir diye almak istememiştim ben memnunmusun

bızımkı vıskoleks denılen bır madde.sevı bebenın sıtesınde var.sunger degıl.hos bır yapısı var cocuk yatınca ıcıne gomulmuyor.cocugun seklını alıyor.

merhaba
ben daha doğum yapmadım ve araştırmaya başladım oyun parklarını
en beğendiğim chicconun bu sene çıkardığı fiyatı 300 küsür olab bir üründü oldukça kaliteli görünüyor ama chicconun ürünleri beşik gibi sallanmıyormuş ben bir süre oyun parkıyla idare etmeyi düşünüyorum hemen oda almayı düşünmüyorum o yüzden kaliteli ve kullanışlı olsun istedim sallanmak çok önemli mi her çocuk sallanırmı kafam çok karıştı
kullananlar hangi markalı ürünler kullanıyor ve memnunmusunuz ?

bende oyun parkı kullanıyorum ama ınan hıc memnun degılım sadece oyun amaclı yatak olarak hıc kullanıslı degıl bebek kendını kaldırmaya basladıgında mecbur hamak kısmını kaldırıyosun ve bebek en asagıda yatmak zorunda kalıyo hıc hos egıl bende bu aralar besıklere bakmaya basladım sanırım besık alıcam

bizde oyun parkı kullanıyoruz,netten aldım ve çok memnunum.ben indirimdeyken aldım 113 ytl ye.şmdi yanılmıyorsam 180 tl gibi bişey.sallanma,titreşim,müzik,ışık özelliği var.benim bebeğim henüz çok küçük olduğu için daha kapsamsız,daha küçük sallanmalar daha iyi oluyor o yüzden beşik özelliğini henüz kullanmadım ama biraz daha ilerde lazım olabilir şimdiden bişey söylemek güç.o yüzden sallanan ya da sallanmayan almak senin kararın olacak :) ama 300 tl oyun parkı için çok fazla canım.bence gerek yok.daha uygun fiyatlılara bak.

elezar oyun parkları için extra katlar satılıyor.onlardan almayı düşünebilrsin istersen.çok ta ucuz oluyor o katlar

canım bende cihicconun park yatagını kullanıyorum.şimdilik cok memnunum. bende zamanında cok arastırdım cıhıcconunkı evet bıraz pahalı ama dıger park yatakların altları cok sert bebek yatamaz onun ıcın ayrı bı yatakta almak gerekecek ve yıne aynı hesaba cıkacak. bunun altına hıcbısey koymadan bebegını yatırabılıyosun.
bebegını sallamaya alıstırmazsan sallamayada gerek kalmaz ama yınede az bısey sallanabılıyo oda bebegın uyuması ıcın yeterlı oluyo..

herkese merhaba, bende 5 ayımı bitirdim 6 ayın içindeyim.Yavaş yavaş bakmaya başladım bebek odalarına.Aslında çilek bebek odalarından almayı düşünüyorum, Kendi üretim yapan firmaların bebek odaları 2500 TL felan çok pahalı ama çilek daha uygun.Ama annem bugün çocuğun en az 1 sene yanımda yatması gerektiğini söyledi.Buda kafamda ikilem yarattı.Oyun parkı alırsam bebek odası almam ne derece gerekli olacak daha sonra mı alsam diyorum ama biyandan da bebek odasına hevesim çok ilk bebeğim olduğundan insan istiyo..Acaba bebek odasını alsam yanında da uygun fiyata oyun parkı alsam yatak odasına koymak için fuzuli masraf yapmış olur muyum? Bebeğin kendi odasına geçmesi için ne kadar beklemek gerekiyor 1 sene de uzun geldi sonra bize alışıp kendi odasına geçmezse diye düşündüm.Ne dersiniz nasıl yapsam daha iyi olur sizce?

canım bende geçen yıl çok araştırmıştım. hem kaliteli hem de fiyatı uygun oluğdu için baby 2 go almıştım. çok memnunum her özelliği var

canım bende geçen yıl çok araştırmıştım. hem kaliteli hem de fiyatı uygun oluğdu için baby 2 go almıştım. çok memnunum her özelliği var

baby 2 go nun hangi modelini almıştınız acaba bende şimdi araştırıyorum camino 4054 pembe almayı düşünüyorum. sallanırken ses falan çıkarıyor mu acaba?

Bende hamileyim ve araştırdım baya.Sonuçta baby2go ve karft arasında karar kılmıştık.Kraft aldık henüz kullanmıyoruz daha bebek doğmadı 1 ayımız var inş.
Ama ben gezerek çok baktım Baby2go oldukça kaliteli ancak camino onun bir alt kalitesi yinede çok güzel.ikisini de tavsiye ederim.Hem kumaşları hem de parçaları çok kaliteli ve sağlam.

Hayırlı doğumlar hepimize:)

Back