Bebek İkinci El Oyun parkı, kanguru, oto yükseltici, baby sling, yürüteç, yan yatış yastığı

fancynancy

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
7.706
22.773
2.sayfaya mama sandalyesi eklenmiştir.
Satılanların fotoğraflarını buradan siliyorum.

Mudo'dan alınma küvet tıpası ve sabunluğu. Hiç kullanmadım, on lira etiket fiyatı. 7 lira.
$augy.jpg

Bebe Confort kanguru, aynı sebeplerden ötürü satıyorum. 20 lira.
$cut5.jpg $5q3u.jpg

Baby Hope Puset, 50 lira. Onunda silinmesi gerekiyor. Kargo yapılamayacağından İstanbul içi elden teslim edilebilir.
$7dd2.jpg $2pl1.jpg

Köpek cd lik. Hiç kullanmadım, cdlik kısmı çıkartılıp yıkanabiliyor makinada. Bebişlerin çizgi filmleri için ideal. 10 lira.
$x607.jpg $4n73.jpg

Oyun parkının silinmesi gerekir, fırsatım yoktu öylece kaldırmıştım. Kargo yapılamayacağından İstanbul içi elden teslim edilebilir. Sallanma aparatları da var ama asma katı yoktur. İç şiltesiyle birlikte fiyatıdır. (Şiltenin alezli kısmının fermuarı bozuk, ben minik dikişlerle tutturup yıkayacağım zaman söküyordum.) Hepsi birlikte 75 lira. Sadece şilteyi 40 liraya almıştım...
$32j3.jpg

Yürüteç 25 lira. Resimde de görüldüğü gibi, orta oyuncaklarından biri yok.
$dh4p.jpg $65uk.jpg

Dekoratif oda süsleri, adeti 3 lira.
$aokw.jpg $llnt.jpg

Eklentiler

• $imagesNG4SDFFR_tn.jpg
    $imagesNG4SDFFR_tn.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 223
  • $imagesS8PWRBVK_tn.jpg
    $imagesS8PWRBVK_tn.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 228
  • $t5o8.jpg
    $t5o8.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 207
  • $rdvm.jpg
    $rdvm.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 231
  • $wi2r.jpg
    $wi2r.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 212
  • $wdb1.jpg
    $wdb1.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 227
  • $v7r3.jpg
    $v7r3.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 1.134
Son düzenleme:
Elbette, ayırıyorum :) Özelden de yazdım, biraz geç oldu kusura bakmayın.

rica ederim. ne zaman göndereilirsiniz ? kızım 6 günlük ama wc ye bile gidemiyorum. çok fazla rahatsızlığı var da. ben istanbuldayım başakşehirde oturuyorum.. bahçelievler çevresini eşime elden aldırabilirm uzaksa kargo da olur evdeyim sürekli nede olsa :) nasıl yapalım?

rica ederim. ne zaman göndereilirsiniz ? kızım 6 günlük ama wc ye bile gidemiyorum. çok fazla rahatsızlığı var da. ben istanbuldayım başakşehirde oturuyorum.. bahçelievler çevresini eşime elden aldırabilirm uzaksa kargo da olur evdeyim sürekli nede olsa :) nasıl yapalım?

Pazartesi yollayabilirim canım, ptt kapıda ödeme yapmıyoruş artık faturasız o yüzden sana özelden IBAN numaramı atarım, ptt kargo ya da tercih edeceğin diğer bir kargo firması ile gönderebilirim. Maalesef epey uzağız tatlım ya, ben bostancı tarafındayım. ptt kargo ile isteren 20+4,5 olur tatlım çünkü karşı ödemeli yok ptt de gönderirken benim ödemem gerkiyor. Sen tercihini bana bildir ona göre en kısa zamanda yollarım.

cnm yürüteç konusunda kararsızım sen soran olursa ddeğerlendir olmadı ben yazarım sana:)

Pazartesi yollayabilirim canım, ptt kapıda ödeme yapmıyoruş artık faturasız o yüzden sana özelden IBAN numaramı atarım, ptt kargo ya da tercih edeceğin diğer bir kargo firması ile gönderebilirim. Maalesef epey uzağız tatlım ya, ben bostancı tarafındayım. ptt kargo ile isteren 20+4,5 olur tatlım çünkü karşı ödemeli yok ptt de gönderirken benim ödemem gerkiyor. Sen tercihini bana bildir ona göre en kısa zamanda yollarım.

yatırlıan para bankadan bizim hesaba geri dönmüş .sizin bilginiz var mı.? özel mesajda ad soyad alabilrimiyim? belki isim belirtmediği için oldu bilemiyorum.

Chicco Polly çift tepsili mama sandalyesi fiyat için özelden mesaj atmanızı rica ediyorum.

image_9dd3c428-0f73-43f8-aee5-50fff978374b.jpg
foto%C4%9Fraf%2B1%2B%2810%29.JPG
foto%C4%9Fraf%2B5%2B%286%29.JPG
foto%C4%9Fraf%2B2%2B%289%29.JPG
foto%C4%9Fraf%2B3%2B%288%29.JPG
foto%C4%9Fraf%2B4%2B%288%29.JPG

Açıklama

Özellikleri:
Bu mama sandalyesi ile bebeğinizin mama saatleri daha eğlenceli,
Dolgu malzemeli kılıf ve ön tepsisini kolayca çıkarabiliyorsunuz, bu sayede Polly yüksekliği ayarlanabilen ve her masaya adapte edilebilen bir sandalyeye dönüşüyor.
Oturma yerindeki kılıf, bebeğinizin başını yaslayacağı iki kat malzeme ile doldurulmuş olup son derece kavrayıcı ve yumuşak bir yapıdadır.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı:
6 Ay ve üzeri Kalite Belgeleri : CE Fonksiyonları: Polly Mama Sandalyesi; bebeğin büyümesine eşlik eden yapısı sayesinde değişim gösteren bir mama sandalyesidir. Kapatıldığında % 50 daha az yer kaplar.

Ürünün Ölçüleri: Ürünün Kapalı Ölçüleri:92 x 25.5 Ürünün Açık Ölçüleri: 104 x 63.5 x 82 Ürünün Ağırlığı:10 kg.

Taşıma Kapasitesi:15 kg.

Teknik Özellikler:
Kılıfın içi dolgulu malzeme ile doldurulmuştur, saran bir yapıya sahiptir. Yüksekliği ayarlanabilen ayak dayama bölümü ve bebeğin aşağı kaymasını engelleyen desteği ile kullanımı çok rahattır. Üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü mevcuttur. Oturma yeri ise yedi farklı pozisyonda ayarlanabiliyor.

Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya

KRAFT PARADISE BOUNCER TENTELİ EV TİPİ ANA KUCAĞI

20150106_125302.jpg
20150106_125244.jpg

Titreşimli ve müzikli,

Oyuncaklı çıkarılabilir ön bar, 3 noktalı emniyet kemeri,

Kolay temizlenebilen ve çıkarılabilen minder..

Kalite Belgeleri: EN 1888

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 / 2 Yaş

Taşıma Kapasitesi: 12 kg.

Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye

Biz keyifle kullandık, her şeyi çalışır durumda, temiz ve problemsiz. Sadece güneş aynalı olan oyuncak kırıldı, onarabilirsem onu da gönderirim, diğerlerini ikisi duruyor. Bunun dışında bir sorun yok. :) Sıfırın satış fiyatı 99 liradır. Tekliflere açığım...

2.sayfaya mama sandalyesi eklenmiştir.
Satılanların fotoğraflarını buradan siliyorum.

Mudo'dan alınma küvet tıpası ve sabunluğu. Hiç kullanmadım, on lira etiket fiyatı. 7 lira.
Eki Görüntüle 981647

Bebe Confort kanguru, aynı sebeplerden ötürü satıyorum. 20 lira.
Eki Görüntüle 981643 Eki Görüntüle 981644

Baby Hope Puset, 50 lira. Onunda silinmesi gerekiyor. Kargo yapılamayacağından İstanbul içi elden teslim edilebilir.
Eki Görüntüle 981668 Eki Görüntüle 981666

Köpek cd lik. Hiç kullanmadım, cdlik kısmı çıkartılıp yıkanabiliyor makinada. Bebişlerin çizgi filmleri için ideal. 10 lira.
Eki Görüntüle 981639 Eki Görüntüle 981640

Oyun parkının silinmesi gerekir, fırsatım yoktu öylece kaldırmıştım. Kargo yapılamayacağından İstanbul içi elden teslim edilebilir. Sallanma aparatları da var ama asma katı yoktur. İç şiltesiyle birlikte fiyatıdır. (Şiltenin alezli kısmının fermuarı bozuk, ben minik dikişlerle tutturup yıkayacağım zaman söküyordum.) Hepsi birlikte 75 lira. Sadece şilteyi 40 liraya almıştım...
Eki Görüntüle 981641

Yürüteç 25 lira. Resimde de görüldüğü gibi, orta oyuncaklarından biri yok.
Eki Görüntüle 981642 Eki Görüntüle 981677

Dekoratif oda süsleri, adeti 3 lira.
Eki Görüntüle 981648 Eki Görüntüle 981649
yurutec duruyomu

X