• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun manyağı eşim

evet item falan alıyor az az veriyordu şimdi başka arkadaslarına özeniyor o da yükseltmeye calısıyor. yani baska aktivitesi pek fazla yok oyundan zevk alıyor çok karışmak istemiyorum ama 10 bin bana da fazla geldi bi kerelik kabul edicem ama tekrar fark edersem bu kadar çok verdiğini o zaman konusurum artık
Eşimde bende çok seviyoruz oynuyoruz her türlü metin 2 pubg sinden tavlaya kadar birsürü her çeşit oyun severiz ama para yatırmadık şimdiye kadar asla.Sürekli yatırıp bağımlılık yapacaksa bunun sınırı yok yani bencede konuşun.Oyun oynamakta sakınca görmüyoruz yaşı geldiğinde çocuğumuzda oynayabilir çünkü hiç bir zaman sorumluluklarımızın ve birbirimizin önüne koymuyoruz bunu kafa dağıtmak için birbirimize fırsat tanıyarak yapıyoruz

kızlar size birşey anlatmak istiyorum.. benim eşim yıllardır oyun oynar oynadığı oyuna önceden az paralar atıyordu 200 tl gibi .. bu sene maaşı biraz yükseldiği için 10 bin tl atacağım diyor zaten oyunda yükseltirim istediğim zaman çekerim diye beni ikna etmeye çalışıyor ben izin vermedim ama sanırım beni dinlemeden gitti yatırdı çünkü arkadaşıyla mesajlarını gördüm. yani ben bu adamı ne yapayım şimdi.. evimizin eksikleri hala var onları almak yerine gereksiz şeylere harcıyor. tartıştığımda da ne var kendim için bişey yapıyorum diyor..
Bağımlı olmuş resmen

Ben de oynuyorum. Seviye ve eşya kazanmak için bir odada durmak zorundaydım, çünkü o odada canavarları keseceğim. Sırf kesmeyeyim oda onlara kalsın diye ben oyundan çıkana kadar beni kesip durdular. Güçlü olan güçsüz olanı eziyor bu oyunda yani en basitinden öyle anlatayım. Canavar kesmek ya da seviye atlamak ve bu oyuncular seni kestiğinde kendini savunabilmen için iyi eşyan olmalı
hımm anladım yani dediğim gibi gerekli bişeyse bi kerelik olabilir diye düşündüm bende

Belki daha önceden de yatırıyordu ve sizden gizli siz sadece 200 olarak biliyorsunuzdur .10 bini arkadaş konuşmasında yakalamışsınız .

Aynen öyle.

Zaten akşam olunca insan kocasıyla iki çift muhabbet istiyor onu da oyunla geçirecek,çok kızarım.
Aynen öyle canım.Gündüz zaten göremiyoruz birbirimizi.Akşam oturup sohbet etmek istiyor insan doğal olarak.Konu sahibi için zor bir durum Allah kolaylık versin 🙏

Back
X