Oyun halısının yapılışı (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım eline sağlık muhteşem olmuş. valla bende yapayım diyorum üşenmezsem.makinemde var. kabileyetimde var ama tembellik bırakırmı bilmem. ben yapana kadar çoçuk büyür heralde:))))

makinesi olmayan, elde yapmak isteyen arkadaşlar capriss arkadaşın dediği gibi şeritleri kurdeleden yapabilirsiniz. makinası ve dikiş bilen birine rica edin dikilecek yerleri diksin siz kuması kesip hazırlarsınız yeter. geçenlerde komşumun kızlarının odasına pike dikmiştim çok güzel. ama kendime nedense üşeniyorum. ooof oooff yapsamda bende koysam resmini:))))

kardelen nedense bende senin gibiyim başkalarına gelince pırpır dikerim hatta milleti ben giydiririm ama kendime gelince kumaşlar baza altında durur sadece hamile kıyafetlerimi kendim diktim oda hamişlik hevesiyle üşenmedim sanırım :):sm_cool:

Gerçekten harika olmuş,ellerinize emeklerinize sağlık diyorum..Benim hazır yorganım var içine elyaf geçirip geri kalanını tarif ettiğiniz gibi yapabilirim..

Çok beğendim maharetli elleriniz dert görmesin:)))

Sevgiler...

çok güzel olmuş eline sağlık.keşke daha önce koysaymışsın resmi.işe başlayacağım perşembe günü.işe başlamadan yapardım evde boş boş oturuyordum.neyse anneme göstereyim belki yardım eder.gerçi oda kızıma bakacak işe başlayınca.off ya heveslendim şimdi acaba yapabilirmiyimki

yaparsın canım boşa üzülme ben eşimin bebeği bakmasıyla bir gecede bitirdim 3-5 saatimi almadı başına gide gele çok büyütülcek bişey deil çabuk yapılıyor

canımcım her şeyden önce çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de güzel bir minder var acaba bende makarnaları alıp minderin kenarına dikerek yapabilir miyim ne dersin olur mu?

canımcım her şeyden önce çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de güzel bir minder var acaba bende makarnaları alıp minderin kenarına dikerek yapabilir miyim ne dersin olur mu?

hemde çok güsel olur arkadaşım bende uygun boyutlarda minder olmadığından yeniden yaptım diğer kalan yerleri makrnalarla yaparsın olur arkadaşlarada fikir olur minderinide bebek nevresimiyle kaplarsın kolay gelsin

ben neden resimleri göremiyorum acaba

ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle oynasın yaramaz...

hiç yapan yok mu arkadaşlar... varsa resim koysanız...

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş yalnız bir problem var bebeğimin henüz odası yok mecburen salonda oynayacak halısıyla bu halıyı toplama yöntemin var mı yoksa böyle olduğu gibi mi kalıyor küçülebiliyor mu

foto gorebılır mıyızzzzzzz

keşke becerim olsada hazır alacağıma kendim yapsam:d

çok güzel olmuşş ben daha almadım acaba yapmaya kalksam becerebilirmiyim.

resim göremeyen arkadaşlar linkleri yeniledim kolay gelsin

tum malzemem var ama resımlerı bır turlu goremıyorum
gorsem de ben de yapabılsem keske ılgılenen olsa bu konuyla please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…