Bebek İkinci El oyun halısı,yürüteç aranıyor

derenderya

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
164
17
318
merhaba kızlar temiz az kaullanılmış oyun aktivite halısı ve yürüteç hoppala ürünleri varya talibimmmm

merhaba canım valla soktayım :) gece gece uyku tutmadı ne zamandır erteledım su ısı halledeyım dedım. sayfaya gırdım senın aradıklarını gordum. Bende yurutec ve oyun halısı satıyorum ılanı verecektım:) Ikısıde gercekten cook az kullanıldı cunku bebegım kucagımdan pek ınmedı:) oyun halısı fısher prıce yagmur ormanı. cok sevımlı gercekten. muzıklı ve cok seker oyuncakları var. yurutec dolu skywalker sallanır muzıklı emnıyetlı frenlı yurutec. Cok emnıyetlı olmasına cok ozen gostermıstık. Ikısını 150 lıraya satıyorum. Fotoları asagı eklıcem. Hoscakal..

Son düzenleme:
Merhaba,

Chicco marka oyun halısını 80 TL ye verebilirim. Ürünü e-bebek'ten almıştım. Oyun halısı ilk günkü kadar sağlam ve temiz. Hatta alıp kullandıktan sonra sen bile satabilirsin. Kutusu duruyor. Ürünü şu linkten inceleyebilirsin. MP3 çalma özelliği var. Ben İzmir'de oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…