Oyun halısı yaptım - Otoyol

cocostar

azimli,sabırlı,kararlı
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
3.081
83
318
Konya
1.JPG

toprak rengi polar ana renk oldu bu projede ve yolları da aslına uygun olarak siyah yaptım. Tabiki yol çizgileri de beyaz. Projede kuğulu park, banka, hastane, ev ve yakıt istasyonu var.

3.JPG

oyun halısını katlayıp, çantanıza atıp istediğiniz yere götürebiliyorsunuz. ben yaparken çok eğlendim, gerçi bayaca da yoruldum ama:))

4.JPG

diğer fotolar için bloğuma bakabilirsiniz.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık kullandığınız kumaş keçe mi nasıl bir kumaş polar falan mı? göldeki kuğu ya bayıldım :)

Bursasu ve Kumralyeşil, çok teşekkürler arkadaşlar

çok güzel olmuş ellerinize sağlık kullandığınız kumaş keçe mi nasıl bir kumaş polar falan mı? göldeki kuğu ya bayıldım :)

Seramikçi, polar ve keçe karışımı arkdaşım. ama keçe az kullanılıyor. büyük çoğunluğu polar

cok güzel olmus
cocuklarda cok seviyorlar böyle seyleri
hazır halıları var ama el emegi cok hos olmus

evet hazır halıları da var.
Onlar çantada taşınamıyor, dezavantajları bu.
bir de dediğiniz gibi el emeği başka oluyor...

canım eline emeğine sağlık ben de az önce daha internette gezinirken hazırlarını görüdm çok pahalı geldi eşime göstermeye çekindim açıkçası ama bayıldım oğluşum var bi tane ona özendim çok mu zor ya yapabilir miyim ben de buna benzer bişey acaba? çok da beceriksizimdir cesaret edemiyorum :68:

süper bişey bu yaa.. yaratıcılık, el emeği, göz nuru, sevgi herşey var içinde... güle güle kullansın miniğiniz:)

Back
X